Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la primul meci fără Edjouma. Reacţie neaşteptată a lui Charalambous, înaintea returului cu Nordsjaelland: ”A plecat. E istorie pentru club”

FCSB, la primul meci fără Edjouma. Reacţie neaşteptată a lui Charalambous, înaintea returului cu Nordsjaelland: ”A plecat. E istorie pentru club”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma (26 de ani) în Italia, la Bari.

FCSB va întâlni formaţia Nordsjaelland, joi seară, în deplasare, de la ora 20.00, în manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League. În tur, scorul a fost 0-0.

Charalambous, înaintea returului cu Nordsjaelland: ”A plecat. E istorie pentru club”

Miercuri, într-o conferinţă de presă, tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a afirmat că formaţia sa nu a făcut deplasarea în Danemarca doar pentru a face act de prezenţă, ci este pregătită să obţină calificarea în play-off-ul Conference League.

Totodată, acesta consideră că o posibilă ratare a calficării în faza următoare a competiţiei nu ar fi o tragedie.

De asemenea, antrenorul de 42 de ani a comentat şi situaţia lotului de jucători de la FCSB, unul din care nu mai face parte Malcom Edjouma.

“Am venit aici cu obiectivul de a ne califica în faza următoare. Nu am venit doar să jucăm. Ştim că va fi greu.

Jucătorii sunt pregătiţi bine şi sunt motivaţi. Suntem pregătiţi. Am venit aici ca să ne calificăm în faza următoare.

Este un meci între două echipe de calitate. Trebuie să fim concentraţi. Trebuie să fim serioşi 90 de minute. Doar aşa putem obţine calificarea.

(n.r. dacă ar fi o tragedie) Nu, acesta este fotbal. Nu este o tragedie. Aşa este viaţa. Uneori exagerăm prea tare. Este un joc.

(n.r. jucători indisponibili) Doar Ngezana, are probleme cu viza Schengen, nu a venit cu noi.

Edjouma e istorie pentru club, a plecat. A fost un jucător bun şi îi urez succes în viitor”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

În acest sezon, FCSB a disputat până acum şapte partide, câştigând şase dintre ele şi remizând în cea de-a şaptea, turul din Ghencea cu Nordsjaelland.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousconference leaguemalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare