Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lăsată cu ochii în soare de LPF. Ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv al FRF

FCSB, lăsată cu ochii în soare de LPF. Ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv al FRF

FRF

Comentarii

FCSB n-a avut câştig de cauză după ce a cerut schimbarea unei reguli în timpul campionatului.

Echipa lui Gigi Becali a avut numeroase probleme de lot în acest sezon. Cele mai multe au fost provocate de îmbolnăvirea cu virusul COVID-19.

Este motivul pentru care FCSB a cerut reprogramarea meciului cu Farul (în Liga 1) şi a pierdut la ”masa verde” partida cu Voluntari, din Cupa României.

FCSB, lăsată cu ochii în soare. LPF n-a mai cerut schimbarea unei reguli

Partida Farul Constanţa - FCSB ar fi trebuit să se dispute pe 24 octombrie. Însă, deoarece echipa antrenată de Edi Iordănescu a avut mari probleme de lot şi n-a putut înscrie 13 jucători pe foaie, partida a fost reprogramată şi se va juca diseară, de la 20:30.

Principala problemă la FCSB a fost numărul foarte mare de jucători îmbolnăviţi cu virusul COVID-19. Înainte de meciul din această seară, cei de la Farul au declarat că şi ei se confruntă cu câteva cazuri de coronavirus.

FCSB ar fi riscat astfel să piardă meciul cu Farul la ”masa verde”. Actualul regulament spune că o echipă poate cere o amânare în cazul în care nu poate înscrie 13 jucători pe listă, din cauza cazurilor de coronavirus.

Însă, dacă la reprogramare echipa adversă acuză aceeaşi problemă, primul club care cere amânarea pierde meciul cu 3-0. În cazul de faţă, ar fi fost FCSB.

Cei de la FCSB au sesizat pericolul şi au cerut ca această regulă să fie schimbată. Miercuri, în Comitetul Executiv al FRF, subiectul a fost inclus pe ordinea de zi, dar nu s-a mai ajuns la vot după ce Gino Iorgulescu a cerut retragere solicitării.

Răzvan Burleanu spune că oricum schimbarea acestei reguli în timpul competiţiei nu ar fi fost indicată:

”Am avut acest subiect pe ordinea de zi. În schimb, domnul Iorgulescu a decis retragerea lui de pe odinea de zi. Prin urmare, nu a mai fost nevoie de o procedură de vot.

Înainte de această decizie s-au prezentat exact argumentele, de ce actuala regulă este bună şi de ce în timpul competiţiei ar da naştere unor foarte multe altor probeme, dacă intervenim.

Cred că a înţeles aceste argumente şi atunci decizia LPF a fost de retragere a acestui subiect de pe ordinea de zi”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare