You are here:

FCSB, ofertă ŞOC pentru antrenorul marii rivale din Superligă: "M-a sunat MM". A recunoscut negocierile cu vicecampioana României

FCSB, ofertă ŞOC pentru antrenorul marii rivale din Superligă: "M-a sunat MM". A recunoscut negocierile cu vicecampioana României

Fotbal

Comentarii

Cristiano Bergodi a venit în fotbalul românesc în toamna anului 2005, unde a preluat patru echipe în patru ani, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid şi Poli Iaşi, iar în vara lui 2009 a venit pe banca FCSB-ului.

 Deşi startul a fost foarte bun, cu 9 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri în cele 13 meciuri jucate, Cristiano Bergodi a fost îndepărtat de pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

Totul în urma unui conflict cu patronul Gigi Becali, la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, încheiat cu o remiză albă, în prima etapă a grupelor Europa League.

"Eram la meciul cu Sheriff Tiraspol, primul din grupele Cupei UEFA. Aveam şase victorii în meciurile preliminare. La primul meci, domnul Gigi a intrat în vestiar la pauză. Era 0-0 şi nu era un meci extraordinar. A intrat şi a vrut să vorbească. Eu am stat jos... Gigi a vorbit, a fost dur cu doi copii, Mihai Onicaş şi Andrei Ionescu. A vrut să-i trezească, dar mi s-a părut dur.

M-am ridicat de pe bancă... Atunci când am văzut că a fost prea dur, agresiv, i-am pus o mână pe umăr civilizat şi i-am spus: <<Măcar ieşiţi afară, domnu' Becali, aici e presiune, vreau să vorbesc eu>>. Am fost civilizat, i-am transmis cu amabilitate.

Apoi, am mers în biroul lui Argăseală în Ghencea, unde am ţipat pentru că eram supărat. Acolo erau domnul Argăseală şi cred că şi Teia Sponte. Eu am aflat după conferinţă că domnul Becali vrea să plec. Mi se părea corect ca eu să le dau explicaţii jucătorilor. În seara aia s-a terminat, pentru că l-a numit pe Mihai Stoichiţă.

De atunci, n-am mai vorbit cu domnul Becali. Cred că după doi ani, MM Stoica m-a sunat să revin la Steaua, dar eu m-am dus la Modena. MM m-a dorit să revin la Steaua, dar deja eram în legătură cu Modena, în liga a doua din Italia. Atunci, după şase meciuri, domnul Becali vorbea despre Arsenal de România. Asta pentru că jucam fotbal" , a spus Cristiano Bergodi la gsp.ro.

Cristiano Bergodi a preluat-o pe Rapid, la începutul acestui sezon, iar în cele 20 de meciuri bifate pe banca giuleştenilor a înregistrat 9 victorii, 8 remize şi 3 înfrângeri.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare