You are here:

FCSB, primele probleme pentru noul sezon: ”Foarte mult în urmă cu pregătirea”. Cine a impresionat în Olanda: ”E din altă categorie”

FCSB, primele probleme pentru noul sezon: ”Foarte mult în urmă cu pregătirea”. Cine a impresionat în Olanda: ”E din altă categorie”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a întors în România, după stagiul de pregătire din Olanda, iar Mihai Stoica (59 de ani) a tras primele concluzii.

Jucătorul de la FCSB care a impresionat în cantonamentul din Olanda: ”E din altă categorie”

FCSB a revenit în România, după cantonamentul efectuat în Olanda, iar Mihai Stoica a oferit prima sa impresie după ce i-a văzut la lucru inclusiv pe noii jucători ai echipei: David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB s-a arătat impresionat de calităţile şi valorea fotbalistului adus de la Sepsi OSK.

De asemenea, Mihai Stoica a remarcat şi creşterea unui jucător care a luat titlul cu FCSB la finalul sezonului trecut: Alex Băluţă.

Detalii din culise. Cine e ”foarte mult în urmă cu pregătirea”

”A fost unul dintre cele mai reuşite stagii de pregătire pe care le-am avut. Nu am avut jucătorii de la echipa naţională dintr-un motiv care ne bucură pe toţi. 

Unii jucători au avut un salt foarte mare. Băluţă cum arăta acum un an la stagiul de pregătire dinaintea sezonului şi cum arată acum. Sunt jucători care au înregistrat un progres evident.

Cei care vin de la alte cluburi sunt foarte mult în urmă cu pregătirea faţă de jucătorii noştri. Ştefănescu e foarte bine, dă impresia că e de mult timp la noi. E dintr-o categorie de jucători care înţeleg foarte bine jocul”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Pentru FCSB, campioana României, urmează Supercupa împotriva Corvinului Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, joia viitoare, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicamarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare