Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, suspectată de Debeljuh: ”Craiova a avut bonus de la Gigi Becali. Erau foarte motivaţi”

FCSB, suspectată de Debeljuh: ”Craiova a avut bonus de la Gigi Becali. Erau foarte motivaţi”

FCSB

Comentarii

Gabriel Debeljuh a lansat acuzaţii grave cu privire la o presupusă primă oferită de FCSB celor de la Universitatea Craiova înaintea duelului acestora cu CFR Cluj.

FCSB, suspectată de Debeljuh: ”Craiova a avut bonus de la Gigi Becali. Erau foarte motivaţi”

CFR Cluj a luat din nou titlul în Liga 1. Victoria din duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în penultima etapă, coroborată cu remiza dintre FCSB şi FC Voluntari, scor 2-2, din aceeaşi rundă, i-a făcut pe ardeleni campioni.

Totuşi, Gabriel Debeljuh, golgheterul clujenilor, lansează o ipoteză gravă. Acesta îi bănuieşte pe cei de la FCSB că le-ar fi oferit prime craiovenilor pentru partida cu CFR care a decis tiltul.

De asemenea, după remiza cu FC Voluntari, şi FCSB a suspectat-o pe CFR Cluj că ar fi promis ilfovenilor anumite ”bonusuri” pentru a o încurca pe formaţia lui Gigi Becali.

”Toţi credeam că vom juca cu FCSB pentru titlu, în ultima etapă, dar FC Voluntari a făcut un miracol. N-a fost uşor nici cu Craiova. La cât au fost de motivaţi cred că au avut un bonus de la Gigi. Erau foarte motivaţi.

Ca echipă, da (n.r. am fost mai buni). Individual, nu ştiu. Au jucători tineri, foarte buni, dar noi avem experienţă şi lot puternic şi asta s-a văzut.

Cred că şi Craiova are lot bun, cu Reghe echipa arată bine, dar la final s-a văzut experienţa. Când câştigi cinci campionate la rând se vede asta. Plus că se vede munca lui Petrescu.

Cred că şi FCSB era mai puternică dacă rămânea Iordănescu. Când a plecat eram sigur, 100% că nu vor câştiga ei titlul. Era un antrenor foarte bun.

(n.r. despre Dan Petrescu) Mister m-a motivat. Am fost mai mulţi atacanţi, dar am fost stimulat să joc şi să mă antrenez. M-am antrenat mult individual, am rămas după antrenamente şi am lucrat foarte mult la finalizare”, a declarat Gabriel Debeljuh, potrivit ProSport.

Mihai Stoica: ”Noi nu putem permite o primă celor de la Craiova”

"Noi nu putem permite o primă acum celor de la Craiova, că nu suntem echipa sistemului. S-ar ancheta, absolut. Noi suntem echipa suporterilor. 

Doi, niciodată Mihai Rotaru nu ar accepta aşa ceva, să vină de la Gigi o primă la un meci în care echipa lui. Rotaru nu are cum să accepte aşa ceva. Peste capul lui, nu. Noi am fost la puşcărie, nu ne place", preciza Mihai Stoica, la Orange Sport, înainte de meciul dintre CFR Cluj şi Craiova.

Afla mai multe despre: debeljuhcfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare