Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, victorie pe modul ”lungă şi pe-a doua” la Botoşani: ”Nu înţeleg de ce gazonul nu a fost udat. Nu am avut cum să construim”

FCSB, victorie pe modul ”lungă şi pe-a doua” la Botoşani: ”Nu înţeleg de ce gazonul nu a fost udat. Nu am avut cum să construim”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Ştefan Târnovanu (23 de ani), a tras concluziile după jocul câştigat pe terenul celor de la FC Botoşani.

FCSB a câştigat, în deplasare, la FC Botoşani, scor 1-0, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Unicul gol al meciului de la Botoşani a fost marcat în minutul 23 de Lixandru, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Florinel Coman.

Partida a avut ritm, ambele echipe au avut ocazii, iar portarul gazdelor, Răzvan Ducan, a reuşit mai multe parade, salvându-şi echipa de primirea a câteva goluri.

În minutul 90+1, şi Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună la Mouaddib, iar scorul final a înclinat în favoarea bucureştenilor.

Târnovanu: ”Gazonul a fost unul impracticabil. Nu am avut cum să construim. A trebuit să jucăm mai mult minge lungă”

La finalul meciului, Ştefan Târnovanu a dat vina pe starea gazonului pentru faptul că FCSB nu a avut un joc mai bun la Botoşani.

”A fost un meci dificil, pentru că am avut un gazon care nu înţeleg de ce nu a fost udat de gazde. Din punctul meu de vedere şi al băieţilor, gazonul a fost unul impracticabil. Nu am avut cum să construim. 

A fost un meci dificil, de luptă, a trebuit să jucăm mai mult minge lungă. Mă bucur că am câştigat, nu am luat gol şi plecăm acasă cu toate cele trei puncte. 

Terenul a fost unul dintre motivele pentru care partida nu a fost una spectaculoasă. Nu are cum să îi ia 20 de secunde mingii să ajungă de la un coleg la altul, dar ne-am adaptat foarte bine şi asta e cel mai important. 

Suntem bine, cu toate că am făcut şi câţiva paşi greşiţi şi nu am reuşit să câştigăm anumite partide”, a declarat Târnovanu, după meci.

În clasament, FCSB este lider, cu 29 de puncte, după primele 12 etape scurse din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanusuperliga 

viewscnt
Articole similare