Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final trist de carieră pentru fostul star al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei. S-a retras din activitate la doar 30 de ani: ”A fost o călătorie incredibilă”

Final trist de carieră pentru fostul star al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei. S-a retras din activitate la doar 30 de ani: ”A fost o călătorie incredibilă”

Arsenal

Comentarii

Jack Wilshere, fost căpitan al lui Arsenal şi jucător cu 34 de apariţii în tricoul Angliei, şi-a încheiat cariera la doar 30 de ani, afectat de diversele accidentări suferite de-a lungul anilor.

Final trist de carieră pentru fostul star al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei

Mijlocaşul englez Jack Wilshere (30 de ani) a încheiat contractul cu gruparea daneză AGF Aarhus şi a anunţat vineri că pune punct carierei sale fotbalistice.

Jack Wilshere a evoluat în ultima jumătate a sezonului 2021-2022 în Danemarca, la AGF Aarhus, iar clubul danez a anunţat că nu va mai reînnoi contractul fostului internaţional englez.

Wilshere a luat decizia de a se retrage anunţând pe Twitter: ”A venit momentul să îmi anunţ retragerea din fotbalul profesionist. A fost o călătorie incredibilă.

Am avut privilegiul să experimentez tot ce am visat. De la un băieţel care se distra în curte, la căpitanul al lui Arsenal, căpitan şi titular în echipa naţională la Campionatul Mondial. Mi-am trăit visul! 

Am avut privilegiul să experimentez tot ce am visat. De la un băieţel care se distra în curte, la căpitanul al lui Arsenal şi titular în echipa naţională la Campionatul Mondial.

Mi-am trăit visul!  M-am alăturat clubului la şapte ani şi a devenit o familie extinsă pentru mine.

Nu am suficiente cuvinte să îmi exprim gratitudinea faţă de Arsene Wenger. Voi rămâne mereu recunoscător!”, a transmis Jack Wilshere.

Jack Wilshere a fost cel mai tânăr debutant din istoria lui Arsenal, jucând primul lui meci în Premier League la 16 ani şi 256 de zile, în septembrie 2008.

A evoluat în 34 de meciuri pentru naţionala Angliei, marcând două goluri, şi a fost component al echipei la Cupa Mondială din 2014 şi la Euro 2016.

Afla mai multe despre: jack wilshere 

viewscnt
Articole similare