You are here:

Finalistul Champions League, direct în Premier League. Cu o carieră care nu mai are nevoie de prezentare, fotbalistul va avea o nouă echipă

Finalistul Champions League, direct în Premier League. Cu o carieră care nu mai are nevoie de prezentare, fotbalistul va avea o nouă echipă

Premier League

Comentarii

Piaţa transferurilor din Europa este în continuă mişcare, iar un club din Premier League este pe cale să pună mâna pe un jucător finalist de Champions League în acest an, fost campion mondial.

Mats Hummels s-a despărţit de Borussia Dortmund la finalul sezonului trecut, iar acum este liber de contract.

Cu o carieră care nu mai are nevoie de prezentare, fotbalistul face pasul spre cel mai tare campionat

Fiind un jucător cu o carte de vizită absolut impresionantă şi cu o experienţă uriaşă în spate, fundaşul central a fost dorit de foarte multe echipe de top din Europa.

Dar, cu toate că a existat interes, acesta nu a dat curs ofertelor venite pe numele său de la cluburi precum Real Madrid, Leverkusen, AS Roma, Juventus, Napoli sau Bologna.

În cele din urmă, Hummels ar fi ales o destinaţie, cel puţin la prima vedere, surprinzătoare, având în vedere numele echipei: Brighton. Totuşi, aceasta vine din cel mai puternic campionat de fotbal din lume: Premier League.

Mai mult, fotbalistul neamţ şi-ar putea finaliza negocierile cu clubul din sudul Angliei chiar în perioada imediat următoare, conform jurnalistului german Florian Plettenberg, citat de Fichajes.

Campion mondial cu naţionala Germaniei în 2014, Mats Hummels, în vârstă de 35 de ani, este o legendă a Borussiei Dortmund, club pentru caer a jucat în 508 meciuri. În cariera sa a mai evoluat şi la Bayern Munchen, în 118 partide.

În sezonul trecut, Brighton a terminat pe locul 11 în Premier League. Italianul Roberto De Zerbi i-a părăsit pe ”pescăruşi”, aceştia fiind preluaţi pentru noua stagiune de neamţul Fabian Hurzeler, cel care a devenit cunoscut după ce a promovat-o pe St. Pauli în Bundesliga.

Afla mai multe despre: mats hummelsborussia dortmundpremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare