You are here:

Florent Hasani i-a comparat pe Neil Lennon şi Marius Şumudică. Kosovarul de la Rapid are un favorit clar: "Are mentalitate de învingător"

Florent Hasani i-a comparat pe Neil Lennon şi Marius Şumudică. Kosovarul de la Rapid are un favorit clar: "Are mentalitate de învingător"

Rapid

Comentarii

Florent Hasani, singurul jucător kosovar rămas la Rapid după această perioadă de "mercato", i-a comparat pe Neil Lennon şi Marius Şumudică.

Marius Şumudică a debutat cu victorie la primul său meci pe banca celor de la Rapid în 13 ani. Şumudică a reuşit să motiveze jucătorii giuleşteni pentru a-şi îndeplini obiectivele în acest sezon. Drumul acestora spre calificarea în play-off continuă cu o deplasare pe terenul Universităţii Craiova. Florent Hasani, singurul kosovar rămas dintre cei trei pe care Rapid i-a avut în lot la începutul acestui an, i-a comparat pe Neil Lennon, fostul antrenor al echipei, cu Marius Şumudică, noul antrenor din Giuleşti.

Hasani a evidenţiat încă de la primele antrenamente plusul de motivaţie resimţit în vestiar odată cu schimbarea efectuată la nivelul staff-ului tehnic.

Florent Hasani: "Mă simt foarte fericit aici. Şumudică a venit cu o altă energie"

"Pentru mine totul este bine la club, oraşul este ok. Eu şi familia mea ne-am adaptat foarte bine aici. Mă simt foarte fericit aici.

Este bine. Mereu când este un antrenor nou este o altă energie. Şumudică a venit cu o altă energie la echipă. A reuşit să ne motiveze. Dacă vă uitaţi la ultimul meci, toată lumea a fost 100% motivată. Atmosfera este mult mai bună acum. Ne-am recăpătat încrederea.

Aveam o perioadă lungă fără victorie, încercam în fiecare meci, dar am fost şi ghinionişti în unele partidei. Suntem fericiţi că am câştigat la Iaşi şi sper să continuăm tot aşa", a spus Hasani, conform iAMsport.ro

Hasani este mulţumit de abordarea tactică aleasă de Şumudică, cât şi de mentalitatea acestuia, pe care o apreciază.

"Lui îi place să aibă posesia mingii, are o mentalitate de luptător şi de învingător şi asta îmi place mult.

Sunt diferenţe. Lennon voia să joace 3-5-2, iar lui Şumudică îi place să joace 4-2-3-1. Este o diferenţă din punct de vedere tactic. Eu consider că acest sistem, 4-2-3-1, este mai bun pentru echipă. Jucătorii se pliază mai bine în acest sistem", a remarcat Hasani.

Afla mai multe despre: rapidneil lennonflorent hasanimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare