You are here:

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a semnat! Internaţionalul român a fost prezentat la echipă: "Bine ai revenit"

OFICIAL | Olimpiu Moruţan a semnat! Internaţionalul român a fost prezentat la echipă: "Bine ai revenit"

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan, unul dintre jucătorii care au avut parte de o ascensiune în cadrul echipei naţionale pe parcursul campaniei de calificare la EURO 2024, a semnat în mod oficial cu noua sa echipă.

Fostul jucător al celor de la FCSB a semnat cu Pisa, o altă echipă pe care o mai bifase în CV, sub formă de împrumut de la Ankaragucu. Internaţionalul român a petrecut sezonul 2022-2023 la Pisa, în Serie B, acolo unde a reuşit să se remarce în faţa suporterilor şi a jurnaliştilor italieni.

Ankaragucu a retrogradat în liga secundă din Turcia, la capătul sezonului trecut. Deşi Moruţan revine după o accidentare gravă suferită în luna aprilie a acestui an, cei de la Pisa au decis să aibă încredere în fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

Olimpiu Moruţan s-a întors în Serie B, la Pisa

"Olimpiu s-a întors", este mesajul celor de la Pisa, la prezentarea împrumutului fotbalistului român.

4.100.000 de euro încasau cei de la FCSB pentru vânzarea lui Moruţan, în luna august a anului 2021. În 2023, Galatasaray primea 3.000.000 de euro din partea celor de la Ankaragucu pentru transferul mijlocaşului român. 

Moruţan va face echipă cu un alt internaţional român prezent la EURO 2024, Marius Marin, fotbalist care a avut evoluţii constante la turneul final de Campionat European din Germania. Moruţan a fost şi el prezent alături de coechiperii săi, în Germania. Deşi nu a putut să facă parte din lotul oficial al jucătorilor convocaţi de Edward Iordănescu la acea vreme, Moruţan a fost prezent în Germania pentru a-şi susţine coechipierii.

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanpisaankaragucuserie b 

viewscnt
Articole similare