adplus-dvertising
You are here:

Florin Tănase dă declaraţie poliţiei! Căpitanul FCSB, agresat la vestiare: "Unii sunt limitaţi. Nu trebuie să ne batem" | EXCLUSIV

Florin Tănase dă declaraţie poliţiei! Căpitanul FCSB, agresat la vestiare: "Unii sunt limitaţi. Nu trebuie să ne batem" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost ţinta gazdelor în victoria FCSB-ului din deplasare cu FC Argeş, scor 3-2. Căpitanul echipei din Berceni a fost agresat şi la finalul partidei de la Piteşti.

Florin Tănase, agresat după FC Argeş - FCSB 2-3: "Unii sunt limitaţi"

A fost un meci cu mulţi nervi la Piteşti, în startul play-off-ului. Pe teren, FC Argeş a pierdut un om în a doua repriză, după ce Ionuţ Şerban l-a lovit peste faţă cu palma pe Florin Tănase

Momentele controversate au continuat şi la finalul partidei. Din informaţiile Telekom Sport, căpitanul FCSB a fost agresat după cele 90 de minute, în zona vestiarelor. 

Florin Tănase a acuzat că a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş, George Neagu. Cei doi au dat declaraţii poliţiştilor prezenţi la stadion în legătură cu ce s-a întâmplat în afara terenului de joc. 

Ce spune Florin Tănase despre incidentele de la finalul meciului FC Argeş - FCSB 2-3

"Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează. Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat.

După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat. 

Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault... Nu inţeleg", a mai spus Florin Tănase.

VIDEO FC Argeş - FCSB 2-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

viewscnt
Articole similare