Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a negat afirmaţiile lui Gigi Becali. MM Stoica: ”Niciodată n-ar spune asta! Alţii au zis că nu pot juca cu puşcăria asta...” | EXCLUSIV

Florinel Coman a negat afirmaţiile lui Gigi Becali. MM Stoica: ”Niciodată n-ar spune asta! Alţii au zis că nu pot juca cu puşcăria asta...”  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a negat discuţiile potrivit cărora Florinel Coman i s-ar fi plâns lui Gigi Becali de coechipierii săi, după meciul dintre FCSB şi Rapid.

MM Stoica: ”Niciodată n-ar spune asta! Alţii au zis că nu pot juca cu puşcăria asta...”  | EXCLUSIV

„Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez, pentru că nu mi se dădeau soluţii”, a spus Gigi Becali, după meciul cu Rapid.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că a avut o discuţie cu Florinel Coman, în care jucătorul FCSB-ului a infirmat o astfel de discuţie cu patronul clubului.

Nu a fost discuţia asta. Eu am avut o discuţie cu Gigi Becali. Eu i-am spus că nu avea soluţii. Coman i-a spus lui Gigi: ”În careu încercam să mă eliberez, ca să dau la poartă”. Exact astea sunt cuvintele lui.

Coman e un coleg excepţional. În viaţa lui Coman nu a spus că nu are cu cine să joace. Alţii au spus: `Nu pot să joc cu puşcăria aia...`. Coman nu. E un băiat extraordinar, de vestiar. Astăzi am vorbit cu el. Mâine o să vorbească şi cu băieţii. Gigi a interpretat aşa, dar nu au fost cuvintele lui Coman. Exact asta i-a spus.

Uite ce scrie aici: ”Eu nu i-am spus niciodată aşa ceva lui nea Gigi, că n-aveam soluţii. Eu i-am spus că driblam în careu, pentru că îmi căutam soluţii să şutez”.

Deci, nici vorbă despre aşa ceva. Nu vor apărea discuţii în vestiarul nostru, pentru că este vorba despre Coman. Nu se pune problema. Noi când avem ceva de discutat, îi chemăm pe Coman şi Olaru. De program sau diverse alte lucruri., a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a declarat Florinel Coman după meciul cu Rapid

Am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm. Am intrat greu în meci. Am avut şi un gol anulat. M-am uitat la reluări şi mi se pare că nu este offisde. Poate greşesc. Important este că nu am reuşit să câştigăm, plus că intrăm greu în meci. Sper că de la etapa viitoare să ne trezim. 

Am făcut trei antrenamente de la accidentare, dar sunt bine, nu am nicio problemă. Nu am fost activ în atac. Nimeni n-a fost activ. Ne pare rău de suporteri. Ne-au vorbit de aseară despre sacrificii, dar din păcate nu am reuşit să îi facem fericiţi. Domnul Mustaţă (n.r. liderul Peluzei Nord) ştie foarte bine cât de mult stăm la antrenament. Trebuie să fim o familie, să ne încurajăm. O echipă are şi perioade mai proaste.

În fiecare an avem o perioadă mai puţin bună, dar trebuie să ne ridicăm. Din păcate nu am reuşit să câştigăm nici astăzi, dar decât să termin pe locul 4 şi să bat Rapidul astăzi, mai bine iau campionatul. Am fost puţin răcit astăzi”, a spus Florinel Coman, după meciul cu Rapid.

Afla mai multe despre: rapidfcsbflorinel comanmihai stoica 

viewscnt
Articole similare