Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman nu se dezminte. Ce-a făcut starul de la FCSB imediat după ce a fost schimbat. VIDEO

Florinel Coman nu se dezminte. Ce-a făcut starul de la FCSB imediat după ce a fost schimbat. VIDEO

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 3-0 (2-0), sâmbătă seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 20-a din Superligă.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de către Darius Olaru (min. 23 şi 45) şi Florinel Coman (min. 57).

Florinel Coman a plecat iar la vestiare

Florinel Coman a fost din nou la înălţime. ”Aripa” celor de la FCSB a fost printre cei mai buni oameni de pe teren: a înscris un gol, a oferit o pasă decisivă şi a creat multe alte faze periculoasă pentru poarta adversă.

Cu toate acestea, internaţionalul român nu a prins finalul partidei pe teren. A fost schimbat în minutul 83, cu Cristian Ganea, când scorul era deja 3-0 pentru FCSB. Cel mai probabil, s-a dorit protejarea jucătorului pentru meciul cu Poli Iaşi, din etapa viitoare.

În momentul schimbării, Florinel Coman l-a salutat respectuos pe centralul Cătălin Popa, apoi a sprintat către banca de rezerve.

Primul care l-a interceptat a fost Mihai Stoica, cel care la îmbrăţişat şi i-a transmis un sincer: ”Bravo”. Apoi, fotbalistul şi-a salutat oamenii din staff şi colegii.

Imediat după aceea, Florinel Coman s-a îndreptat către vestiare, chiar dacă mai erau de jucat mai bine de 10 minute din meci.

Nu înaintea de a-şi saluta puţinii (sub media obişnuită), dar gălăgioşii suporteri ai celor de la FCSB, veniţi pe Arena Naţională, pe un ger năpraznic.

Aşadar, pare că a devenit un obicei, un ritual al lui Florinel Coman să meargă la vestiare imediat după ce este schimbat şi nu este vorba despre nicio supărare sau vreun reproş la adresa celui (n.r. - Gigi Becali) care a decis să fie scos de pe teren.

Florinel Coman nu a mai revenit de la vestiare şi a fost cel mai important jucător de la FCSB care a lipsit de la bucuria de final, sub privirile galeriei roş-albastre.

VIDEO: Momentul schimbării lui Florinel Coman

Afla mai multe despre: fcsb-hermannstadtflorinel comancalin popa 

viewscnt
Articole similare