Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost vicecampion mondial, victima unei tentative de jaf. Totul s-a petrecut în timpul meciului pierdut de ”lanterna roşie” Lyon

Fost vicecampion mondial, victima unei tentative de jaf. Totul s-a petrecut în timpul meciului pierdut de ”lanterna roşie” Lyon

Ligue 1

Comentarii

Dejan Lovren (34 de ani), fost vicecampion mondial şi câştigător de Liga Campionilor, a fost victima unei tentative de jaf, în timpul meciului disputat de Lyon.

Dejan Lovren, victima unui jaf

Revenit acasă după înfrângerea suferită de Olympique Lyon cu formaţia Clermont (1-2, în cadrul etpei a noua din Ligue 1), Dejan Lovren a descoperit că uşa apartamentului în care locuieşte a fost forţată, scrie publicaţia locală Lyon Mag.

Conform aceleiaşi surse, spărgătorii nu au reuşit să pătrundă în casa fundaşului croat, situată în oraşul Caluire-et-Cuire, la sud de Lyon. Poliţia a deschis o anchetă.

În urma eşecului suferit şi cu Clermont, Lyon a rămas tot ultima în Ligue 1, cu doar trei puncte acumulate în nouă runde.

Lovren, întors la Lyon în iarna trecută

Fundaşul Dejan Lovren a revenit la Olympique Lyon în iarna anului trecut.

În vârstă de 33 de ani, Lovren a mai jucat la Lyon în perioada 2010-2013, când a disputat 102 meciuri.

Dejan Lovren a ajuns la Zenit în 2020, după şase ani petrecuţi la Liverpool, unde a câştigat Premier League (2020) şi Champions League (2019).

De asemenea, este vicecampion mondial în 2018 şi medaliat cu bronz în 2022 cu naţionala Croaţiei, pentru care a strâns 78 de meciuri şi cinci goluri.

Afla mai multe despre: ligue 1lyondejan lovren 

viewscnt
Articole similare