Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fost fotbalist al Stelei scandalizat după decizia palmaresului! "Eu sunt al nimănui"

Primul fost fotbalist al Stelei scandalizat după decizia palmaresului! "Eu sunt al nimănui"

Steaua

Comentarii

Imediat după Concordia Chiajna - Gloria Buzău, din Liga 2, Erik Lincar şi Andrei Prepeliţă, care pretind că au jucat la Steaua Bucureşti, au comentat decizia Curţii de Apel, în privinţa palmaresului echipei de tradiţie.

Foştii fotbalişti au comentat cum s-a împărţit dreptatea în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti 

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, luni, că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA în procesul cu FCSB, fiind astfel menţinute dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în acest caz.

AFC Steaua are bucata 1998-2003, perioadă care nu aparţine nici Stelei, nici FCSB-ului, iar echipa finanţată de Gigi Becali a mai primit vestea că nu a deţinut palmaresul istoric în perioada 2003 - 2017.

MM Stoica a căutat explicaţii pentru ce s-a petrecut între 1998 - 2003, iar în privinţa palmaresului a folosit replica lui Cristi Costache, pentru Orange Sport, care a analizat situaţia cluburilor mari din România. 

La scurt timp după hotărârea Curţii de Apel, Concordia Chiajna a învins Gloria Buzău, scor 1-0, într-un meci din Liga 2. 

Erik Lincar, antrenorul echipei din Ilfov şi fost jucător la Steaua Bucureşti, între 1997 - 2002, perioadă în care a cucerit două titluri de campion, a oferit o reacţie despre subiect. 

"Şi eu sunt al nimănui, dar mergem înainte. Acest subiect nu mă interesează, pentru mine e jenant să avem două echipe, punct. 

(n.r. - 1998-2003 din istoria Stelei) rămâne a oamenilor care au călcat pe acea arenă, ei rămân cu amintirile, deşi acum avem un nou stadion frumos. Eu ştiu că am jucat doar la Steaua. Şi pentru mine e foarte complicat să văd că şi Rapid a avut trei, patru echipe, şi Dinamo are trei, patru echipe, şi Steaua. Mi se pare ceva ieşit din comun", a spus Erik Lincar. 

Antrenorul de la Buzău, Andrei Prepeliţă, care a jucat la FCSB, între 2011-2015, şi cu care a câştigat trei campionate, şi-a spus părerea.

"Steaua nu a retrogradat niciodată, deci nu are cum să fie în liga a doua. Mai mult de atât nu comentez, eu eram cu stema Stelei pe piept", a spus fostul mijlocaş. 

Afla mai multe despre: palmares steauafcsb steauacsa steaua bucurestierik lincarandrei prepelita 

viewscnt
Articole similare