Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a pregătit terenul, de fapt, pentru lovitura supremă? Ce ar mai pune la cale CSA Steaua pentru FCSB. Panduru: "O să ceară 100%"

S-a pregătit terenul, de fapt, pentru lovitura supremă? Ce ar mai pune la cale CSA Steaua pentru FCSB. Panduru: "O să ceară 100%"

Steaua

Comentarii

Au fost păreri împărţite, după ce Curtea de Apel a împărţit dreptatea în privinţa palmaresului Stelei. La câteva ore distanţă, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au comentat posibilitatea ca finanţatorul FCSB, Gigi Becali, să plătească şi despăgubiri pentru perioada în care a folosit asocierea cu brandul.

Noi reacţii după decizia în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017, deşi a purtat numele mai bine de un deceniu. 

Decizia a fost comentată de Bogdan Cosmescu, cel care s-a pus în postura celor de la FCSB

"Ce putea face FCSB în 2004? Să se declare vinovată ea atunci? Nu înţeleg. Ce putea să facă? Emoţia cu care primeşte lumea decizia instanţelor nu mă atinge. Nu înţeleg decizia asta, cum putea să nu folosească marca neştiind că va veni decizia? 

Nu se punea problema să nu fie Steaua la acel moment. Problema s-a deschis în 2015, cu Talpan. Ce putea face FCSB în 2003 şi în 2015? Nu înţeleg. Mi se pare o aberaţie. Nu ştia nimeni atunci că urmează un proces. Poţi să dai şi peste un judecător care nu are nicio treabă cu fotbalul, poate nu ştie. Armata nu ştia cum să scape de echipă, dar nu poţi ignora asta, că nu mai aveau bani să o susţină când a luat-o Păunescu. Cu anii de la Păunescu nu se ştie nimic?", a spus comentatorul Orange Sport. 

Cuvântul a fost luat şi de Basarab Panduru: "Procesul a avut loc că ai făcut la acea vreme ceva ce nu trebuia să faci. Verdictul îmi arată că nu ai făcut ce trebuie. Tu zici că nu vrea nimeni echipa, apoi o ia cineva şi spui că nu e a lui", a comentat şi fostul jucător. 

Basarab Panduru crede că pentru FCSB ar putea urma încă o lovitură: "CSA o să ceară 100% daune"

Apoi, moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, i-a informat că decizia privind perioada 2003-2017 ar putea însemna şi o pregătire a terenului de CSA Steaua pentru a obţine despăgubiri din partea lui Gigi Becali. De altfel, CSA Steaua a cerut oficial, încă din urmă cu mai mulţi ani, plata a 37 de milioane de euro drept compensaţii. 

"CSA o să ceară 100% daune (n.r. - pentru perioada 2003-2017). Dacă Steaua ar fi în prima ligă, cred că 's-ar rupe' stadionul. Asta că nu promovezi nu-mi place nici mie. Ai stat un an, doi... În pregătiri au venit cu soluţii, chiar de la Burleanu, care s-a exprimat public, iar tu te trezeşti că iar nu promovezi. Un lucru trebuie făcut, trebuie făcut ceva", a declarat fostul fotbalist al Stelei Bucureşti, 

Informaţia a fost comentată şi de Bogdan Cosmescu, cel care nu a fost de acord. 

"Mă depăşeşte subiectul. Ce a produs CSA Steaua în ultima perioadă, ca să ceară? A produs bani mulţi? Zici eu la CSA Steaua <<Bă, fac 10 milioane pe an, pe patru ani îmi dai 40 de milioane>>", a spus comentatorul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalipalmares steaua bucurestifcsb steauadecizia palmares steaua bucurestibasarab panduru 

viewscnt
Articole similare