Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-a jucat nimic”. Concluzie irevocabilă după CFR - Oţelul 0-0. O echipă a rămas datoare, iar cealaltă a ”cules laurii”: ”Revelaţia campionatului” | EXCLUSIV

”N-a jucat nimic”. Concluzie irevocabilă după CFR - Oţelul 0-0. O echipă a rămas datoare, iar cealaltă a ”cules laurii”: ”Revelaţia campionatului” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Meciul dintre CFR Cluj şi Oţelul Galaţi a încheiat etapa cu numărul 13 din campionatul României şi a venit vremea concluziilor şi a verdictelor. În studioul Orange Sport, acestea au fost, în general, în favoarea nou-promovatei, pe când trupa ardeleană a rămas datoare.

CFR Cluj şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Superliga României.

În prima repriză, clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă.

Astfel, în urma acestui rezultat de egalitate, Oţelul Galaţi a ajuns la nouă meciuri egale în acest sezon. 

Primele conncluzii după remiza ”albă” din Gruia, dintre CFR Cluj şi Oţelul Galaţi

Gălăţenii au 15 puncte şi sunt pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

La finalul partidei, în studioul Orange Sport au fost invitaţi expertul Basarab Panduru şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu, iar cei doi au tras concluziile celor întâmplate în Gruia.

Panduru a încercat să găsească motivele pentru care CFR Cluj nu a reuşit să aibă o prestaţie mai reuşită contra, totuşi, unei nou-promovate, dar o nou-promovată făcută după chipul şi asemănarea antrenorului ei, Dorinel Munteanu.

”CFR n-a jucat nimic. M-a surprins puţin şi poziţia lui Bîrligea. Mi s-a părut în partea dreaptă la CFR ca Ivan în partea dreaptă la Craiova. Adică oriunde îl pui face ceva, numai în partea dreaptă nu. 

Au lipsit mulţi titulari. Îi pui piedică singur lui Krasniqi, iar pe bancă aveai doar pe Jefte si Konoplianka, în rest doar copii. Şi aşa termini 0-0, dar un 0-0 din care nimeni n-a înţeles nimic.

La Oţelul e pregătire. În lipsă de valoare, dacă nu ai pregătire, nu ai cum să scoţi 0-0 pe terenul acesta”, a declarat Panduru, la Orange Sprot.

Bogdan Cosmescu a intervenit şi el: ”Oţelul mi se pare revelaţia campionatului”, a conchis acesta.

Afla mai multe despre: cfr clujotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare