Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am făcut antijoc". Dorinel Munteanu a plecat fericit după CFR Cluj - Oţelul: "Conducerea lor m-a emoţionat, lumea ştie ce am făcut pentru CFR"

"Nu am făcut antijoc". Dorinel Munteanu a plecat fericit după CFR Cluj - Oţelul: "Conducerea lor m-a emoţionat, lumea ştie ce am făcut pentru CFR"

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a înregistrat a noua remiză în campionat, dar este în grafic cu Oţelul Galaţi, iar antrenorul a comentat remiza cu CFR Cluj.

Dorinel Munteanu, după CFR Cluj - Oţelul 0-0

CFR Cluj a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

”Am câştigat un punct meritat. Am ştiut ce adversar avem în faţă. Nu am pierdut, am făcut o partidă exactă. Nu ştiu dacă adversarii au fost periculoşi, noi ne-am creat ocazii. Un punct este mai mult decât meritat.

E greu cu cea mai bună apărare. Nu am făcut antijoc. Jucătorii noştri au făcut o partidă exactă. Azi nu s-a văzut diferenţa. Sunt mulţumit pentru un punct câştigat.

Acest punct va fi şi mai important dacă vom câştiga şi meciul de acasă cu Hermannstadt. Mulţumesc actualei conduceri (n.r. pentru modul în care a fost primit în Gruia). M-a emoţionat. Toată lumea ştie ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a ştiut”, a declarat Dorinel Munteanu, după partida din Gruia. 

Oţelul Galaţi are 15 puncte şi este pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: dorinel munteanucfr cluj otelul 

viewscnt
Articole similare