Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Diferenţa o fac cele trei puncte pierdute la Bucureşti”. Mandorlini, după ce a fost ţinut în şah de Dorinel Munteanu: ”Nu joacă cel mai frumos fotbal”

”Diferenţa o fac cele trei puncte pierdute la Bucureşti”. Mandorlini, după ce a fost ţinut în şah de Dorinel Munteanu: ”Nu joacă cel mai frumos fotbal”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul italian al lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), a tras concluziile după partida terminată la egalitate cu Oţelul Galaţi.

CFR Cluj a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Superliga României.

În prima repriză, clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă.

Mandorlini încă nu a trecut peste eşecul cu FCSB, din Ghencea: ”Diferenţa o fac cele trei puncte pierdute la Bucureşti”

La finalul partidei, Andrea Mandorlini s-a arătat dezamăgit de rezultat, el dorind să obţină neapărat cele trei puncte puse în joc.

Dar antrenorul italian al clujenilor a anunţat şi o accidentare a unuia dintre jucători, anume Daniel Bîrligea.

”Nu sunt mulţumit de acest rezultat, ne doream să câştigăm. Nu am făcut o seară bună. Niciuna dintre primele echipe nu au reuşit să câştige. Am avut ocazii importante cu o echipă care s-a închis bine, dar luăm acest punct ca atare.

Din păcate, am avut acea problemă, a trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza unei probleme musculare. Sava nu a avut intervenţii foarte importante. Am reuşit să ne creăm anumite şanse, dar nu am reuşit să înscriem.

Diferenţa o fac cele trei puncte pierdute la Bucureşti, dar e inutil să ne mai gândim acolo. Azi am avut mai multe şanse de a marca contra unei echipe care nu joacă cel mai frumos fotbal. Cred ca puteam face mai mult în seara asta.

Camora nu este încă bine, poate îl vom recupera pentru meciul cu Farul. După 20 de minute, Bîrligea se ţinea de bicepsul femural şi am decis să nu riscăm. Avem mulţi jucători accidentaţi, dar trebuie să reuşim împreună”, a declarat Mandorlini, după meci.

Astfel, CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinisuperliga 

viewscnt
Articole similare