Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a făcut instrucţie cu mijlocaşii FCSB-ului, remarcat de Gigi Becali: ”A alergat în permanenţă, nu e rău”

Fotbalistul care a făcut instrucţie cu mijlocaşii FCSB-ului, remarcat de Gigi Becali: ”A alergat în permanenţă, nu e rău”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să obţină doar o remiză din duelul cu FC U Craiova, încheiat 2-2.

FCSB a primit vizita lui FC U Craiova, duminică seara, pe Arena Naţională. Elevii lui Toni Petrea aveau şansa să se apropie la şase puncte de CFR, dar au fost la un pas de a rămâne la nouă în urmă.

Oltenii au venit la Bucureşti cu un plan de joc bine pus la punct şi au fost la câteva secunde de a obţine trei puncte, înainte ca ”preferatul” lui Gigi Becali, Keşeru, să salveze un punct.

Fără Tănase în teren şi Petrea pe bancă, mijlocaşii FCSB-ului au fost terorizaţi de jucătorii de la mijlocul lui FC U, în frunte cu Baeten şi Asamoah.

În urma meciului, deşi a afirmat că FCSB a pierdut partida din pricina gafelor lui Vali Creţu şi Andrei Vlad, Becali l-a remarcat şi pe Samul Asamoah.

Fotbalistul care a făcut instrucţie cu mijlocaşii FCSB-ului, remarcat de Gigi Becali

Latifundiarul a fost impresionat de capacitatea de efort a mijlocaşul ganez al celor de la FC U. Becali a avut şi un mesaj pentru Adrian Mititelu.

Tată, eu am spus că lui Mititelu îi trebuie mulţi bani ca să mă bată pe mine, dar acum a fost la un pas.

Nu că au jucat ei senzaţional, ci că mi-au dormit mie Creţu şi Vlad ăla. Ei au avut şi un portar în formă. Dar, Adrian Mititelu nu are echipă de retrogradare, e clar.

Omul are puterea să tot investească în fotbal, deşi a pierdut foarte mulţi bani. Eu nu aş putea să fac ce face el.

Pe Naţional Arena ei s-au apărat bine şi l-au avut pe ăla (n.r. Samuel Asamoah) mic care a alergat în permanenţă, nu e rău”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

În urma remizei cu FC U Craiova, FCSB a revenit la opt puncte în urma CFR-ului. Clujenii nu au reuşit să se impună în niciuna dintre ultimele trei partide, remizând cu FCSB, Botoşani şi U Craiova.

Afla mai multe despre: samuel asamoah 

viewscnt
Articole similare