Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul după care Mihai Stoica încă suspină: ”L-am rugat atâta timp să nu plece. Şi acum îmi pare rău” | EXCLUSIV

Fotbalistul după care Mihai Stoica încă suspină: ”L-am rugat atâta timp să nu plece. Şi acum îmi pare rău” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a precizat că regretă plecarea în urmă cu mai mulţi ani a unui jucător de la formaţia roş-albastră. În prezent, fotbalistul în cauză a semnat cu o echipă din subsolul Superligii României.

Mihai Stoica a dezvăluit că îi pare rău şi în prezent de plecarea unui jucător de la FCSB. În momentul de faţă, acesta joacă la o altă echipă din Superligă.

Jucătorul regretat de FCSB, la mai bine de patru ani de la plecarea sa de la echipă

Romario Benzar, căci despre el este vorba, a ajuns recent la FC Botoşani, echipă ce tocmai a remizat cu Poli Iaşi, scor 1-1, la debutul lui Dan Alexa la cârma botoşănenilor.

În vârstă de 31 de ani, Benzar a fost legitimat la FCSB timp de două sezoane, între 2017 şi 2019, dar plecarea sa de la bucureşteni este regretată şi în prezent de Mihai Stoica.

În perioada petrecută la FCSB, fundaşul dreapta a jucat 60 de meciuri, reuşind un gol şi nouă pase decisive.

”Şi acum îmi pare rău că a plecat atunci. Îmi plăcea foarte mult. L-am rugat atâta timp să nu plece. Ne gândeam să jucăm cu trei în spate, iar el să facă banda. 

Centrări ca ale lui Romario Benzar nu am mai avut. După, s-a şi accidentat. Italia nu i-a priit deloc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De-a lungul carierei de jucător, Romario Benzar a evoluat la echipe precum: Farul Constanţa, FCSB, Lecce, Perugia şi UTA Arad.

El este şi internaţional de seniori, bifând 19 meciuri în tricoul primei reprezentative a României.

Motivul pentru care Romario Benzar a ales-o pe FC Botoşani

”Sunt foarte fericit, cei de aici m-au dorit foarte mult, au fost foarte corecţi cu mine. Oferta mi-a plăcut, Botoşani joacă an de an un fotbal ofensiv, care mă avantajează pe mine. Sunt fericit că am ajuns aici.

Singura ofertă concretă am avut-o de la Farul, dar aşa am ales la momentul respectiv, nu am vrut să merg. Am vrut să plec afară, apoi s-a închis perioada de transferuri şi nu am mai vrut să aştept.

Am ales să vin aici să mă pun pe picioare, să am evoluţii bune şi să pot ajunge din nou la echipa naţională”, afirma Benzar, după ce a semnat cu formaţia botoşăneană.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbromario benzarbotosani 

viewscnt
Articole similare