Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Andrea Compagno, prezentat oficial la noua echipă. Cum a fost întâmpinat atacantul italian în China

FOTO | Andrea Compagno, prezentat oficial la noua echipă. Cum a fost întâmpinat atacantul italian în Chinagalerie foto

FCSB

Comentarii

Atacantul italian Andrea Compagno (27 de anI) a ajuns în China şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Tianjin Jinmen Tiger.

Compagno a semnat cu noua sa echipă

Andrea Compagno nu mai este jucătorul celor de la FCSB. Atacantul italian a ajns în China şi s-a alăturat celor de la Tianjin Jinmen Tiger.

Vârful în vârstă de 27 de ani a fost primit cu braţele deschise de clubul chinez, iar el s-a arătat bucuros să fie noul lor jucător.

În momentul de faţă, Compagno este cotat la 2,3 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, iar Gigi Becali a anunţat că l-a vândut doar cu 120.000 de euro în China.

FCSB l-a cumpărat pe italian în vara anului 2022, cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova 1948. Iar după un sezon şi jumătate petrecut la Bucureşti, atacantul s-a despărţit în condiţii bune de deja foştii săi colegi de la FCSB.

În total, Andrea Compagno a jucat 55 de meciuri la FCSB şi a marcat 20 de goluri, dar în actualul sezon a introdus doar de patru ori mingea în porţile adverse.

Declaraţiile lui Compagno când a plecat din România spre China

"(n.r. Îl ierţi pe Becali?) Cum am zis, eu voi fi recunoscut, pentru că anul trecut a plătit mult spre FCU şi cred că anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. Când a început acest an a spus că vrea să joace cu alt gen de vârf. Nu e o problemă, eu sunt mulţumit că a luat această decizie. 

Sper să am şi o medalie de campion. (n.r. despre revenirea în fotbalul românesc) Bucureştiul e un oraş frumos, la o echipă, cine ştie?! Dacă găseşti bine, te întorci. 

Când mă gândesc la meciul de titlu cu Farul, dispare somnul. S-a întâmplat să plec acum şi sper să fie campioni acum. M-am regăsit în România, de la mâncare, persoane, Bucureştiul, tot. Am fost bine, iubita mea a fost bine, iar fiul meu trebuia să se nască aici. Pentru mine era bine să fiu aici. 

Aştept să ajung în China, o ţară diferită de Europa, dar sunt pregătit de la 14 ani, de când am plecat de acasă. România a fost a doua casă şi încerc să mă adaptez. 

(n.r. despre locul pe lista preliminară a Italiei) A fost ceva senzaţional, motivul pentru care o să le fiu recunoscător tuturor, că a fost ceva incredibil", a declarat Compagno, la plecarea din România. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnochina 

viewscnt
Articole similare