adplus-dvertising
You are here:

FOTO | Ce nume de echipă a înregistrat Gigi Becali la OSIM. A abandonat denumirea ”Faci Ce Spune Becali”

FOTO | Ce nume de echipă a înregistrat Gigi Becali la OSIM. A abandonat denumirea ”Faci Ce Spune Becali”galerie foto

FCSB

Comentarii

Becali n-a înregistrat la OSIM numele Faci Ce Spune Becali, aşa cum s-a lăudat. Are în schimb un alt nume de echipă înregistrat, care are în denumirea ”Becali”.

Gigi Becali n-a înregistrat, încă, marca Faci Ce Spune Becali, aşa cum s-a lăudat după ce a anunţat că vrea să vândă FCSB şi să meargă la o altă echipă. În schimb, la OSIM figurează o altă marcă ce are în denumire numele patronului FCSB.

Despărţirea de Edi Iordănescu a produs un val de revoltă în rândul suporterilor FCSB, care i-au cerut lui Gigi Becali să renunţe la club.

În replică, Gigi Becali a declarat că vinde echipa pentru 10 milioane de euro, dar fără lotul de jucători. Mai departe, omul de afaceri a afirmat că se va muta la o altă echipă din Liga 1, FC Voluntari, pe care o va redenumi Faci Ce Spune Becali.

Gigi Becali n-a înregistrat la OSIM noul nume, deşi spunea că a făcut-o deja

Presa de suporteri, Gigi Becali a transmis în mai multe rânduri că aşteaptă oferta de 10 milioane de euro pe care Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, s-a lăudat că o va face.

Fostul europarlamentar spune că şi-a pregătit deja paşii pentru a renunţa la FCSB şi a înregistrat deja la OSIM numele viitoarei sale echipe, Faci Ce Spune Becali.

”Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Aşa că se va numi tot FCSB, nu-mi fac griji”, a spus Gigi Becali.

La OSIM n-a fost însă înregistrată nicio astfel de marcă, cu o astfel de denumire. Totuşi, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci figurează o marcă ce are în denumire numele Becali.

Este vorba despre o marcă înregistrată de patronul FCSB pe 17 ianuarie 2017. În plină dispută cu Steaua, Gigi Becali a înregistrat atunci două noi mărci: Fotbal Club Sporting Bucureşti (actuala FCSB) şi... Fotbal Club Sporting Becali.

Foarte probabil, Gigi Becali face referire la marca Fotbal Club Sporting Becali atunci când spune că a înregistrat-o deja la OSIM.

viewscnt
Articole similare