Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Dinamo vrea să se lase de fotbal la doar 19 ani: ”Nu mai vrea să meargă acolo”

Un jucător de la Dinamo vrea să se lase de fotbal la doar 19 ani: ”Nu mai vrea să meargă acolo”

Dinamo București

Comentarii

Un tânăr jucător de la Dinamo vrea să se lase de fotbal în cazul în care nu va fi lăsat să plece liber de contract.

Dezastrul de la Dinamo ar putea fi completat cu pierderea unui jucător de perspectivă. Un mijlocaş de doar 19 ani ameninţă că se va lăsat de fotbal dacă nu va fi lăsat să plece.

El nu s-a mai prezentat de două luni la antrenamentele echipei, după un conflict pe care l-ar fi avut cu Sorin Colceag.

Un jucător de la Dinamo vrea să se lase de fotbal la doar 19 ani

Roberto Diniţă este unul dintre tinerii de perspectivă din curtea lui Dinamo. El a fost folosit 64 de minute în meciul cu FC U Craiova, în tur, însă în ultimele două luni nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Potrivit Fanatik.ro, Roberto Diniţă a luat această decizie după ce a avut un conflict cu o persoană din cadrul clubului, cel mai probabil cu Sorin Colceag.

Tânărul mijlocaş le-a transmis celor din conducerea că-şi doreşte neapărat să plece şi că se va lăsa de fotbal dacă şefii clubului nu-l vor lăsa liber de contract.

Fiul fostului jucător Laurenţiu Diniţă, Roberto Diniţă mai are însă contract cu Dinamo până în vara anului 2025.

Tatăl jucătorului a confirmat că Roberto Diniţă chiar se gândeşte să se lase de fotbal dacă şefii lui Dinamo nu vor da dovadă de înţelegere:

“Nu mai vrea să meargă la Dinamo. Nu ştiu ce legături are, dacă este vorba Sorin Colceag sau altcineva. Copilul nu vrea să mai meargă la Dinamo şi atâta tot.

Aşteptăm iarna, ca să vedem dacă găsim înţelegere, să găsim o soluţie unde să se ducă. A fost junior, contractul lui este scadent în 2025. Dacă nu găsim înţelegere, nicio problemă. Se va lăsa de fotbal”, a declarat Laurenţiu Diniţă pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: roberto dinita 

viewscnt
Articole similare