Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO EXCLUSIV | Răzvan Burleanu, surprins la vestiarul naţionalei. Cum a reacţionat Edi Iordănescu

FOTO EXCLUSIV | Răzvan Burleanu, surprins la vestiarul naţionalei. Cum a reacţionat Edi Iordănescu galerie foto

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a mers la vestiarul naţionalei imediat după România - Muntenegru 3-0 şi a stat acolo cel puţin 20 de minute.

Cu Edi Iordănescu selecţioner, naţionala României are un bilanţ dezastruos: 3 înfrângeri şi o victorie.

Ultimul eşec a fost cu Muntenegru, care s-a impus cu 3-0, după ce în tur câştigase cu 2-0. A fost un nou meci destruos făcut de naţionala României.

La finalul partidei, Răzvan Burleanu a mers la vestiarul naţionalei României, pentru a vorbi cu jucătorii.

Cum a fost surprins Răzvan Burleanu la vestiare

Naţionala României este într-una dintre cele mai slabe perioade din istoria sa. ”Tricolorii” au câştigat un singur meci în grupa din Liga Naţiunilor, 1-0 cu Finlanda. În rest, au pierdut o dată cu Bosnia-Herţegovina şi de două ori cu Muntenegru.

La finalul partidei cu Muntenegru, din Giuleşti, suporterii au cerut cu insistenţă demisiile lui Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă şi Edi Iordănescu, cei care sunt consideraţi principalii vinovaţi pentru această situaţie.

Rezultatele din ultima perioadă nu i-au picat bine lui Răzvan Burleanu, care a ţinut să aibă o discuţie cu jucătorii.

Aşa cum orangesport.ro a anunţat în exclusivitate, preşedintele FRF a mers la vestiare imediat după înfrângerea cu 3-0 în faţa Muntenegrului.

Răzvan Burleanu a aşteptat mai mult de 20 de minute afară, lângă intrarea în vestiar, până când Edi Iordănescu şi-a terminat discursul pe care l-a ţinut în faţa jucătorilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU RĂZVAN BURLEANU LA INTRAREA ÎN VESTIAR!

Cum a comentat Edi Iordănescu prezenţa lui Edi Iordănescu şi Mihai Stoichiţă în vestiarul naţionalei

La conferinţa de presă, Edi Iordănescu a fost întrebat despre prezenţa lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă în vestiarul naţionalei. Selecţionerul României a evitat însă subiectul.

”Nu ştiu ce să înţelegeţi, nu ştiu ce a discutat domnul Stoichiă, eu vorbesc în numele meu şi tot timpul responsabilitatea a fost a mea şi aşa va fi”

Iritat de eşecurile naţionalei din ultima vreme, Mihai Stoica este de părere că Răzvan Burleanu ar trebui să-şi asume aceste rezultate şi să-şi dea demisia de onoare”, a spus Edi Iordănescu.

La rândul său, iritat de rezultatele naţionalei, Mihai Stoica este de părere că Răzvan Burleanu ar trebui să-şi asume eşecurile naţionalei şi să-şi prezinte demisia de onoare:

”Demisia de onoare a preşedintelui FRF, împreună cu toţi cei care au contribuit la dezastrul ăsta, de ce? Pentru că ne a explicat că schimbă mentalitatea, asta incompetenţă, demisia de onoare, dar asta e mai greu.

Burleanu acum să iasă să zică ”îmi asum acest dezastru”, niciodată nu am fost aşa jos, dar mi-e teamă că nu o să se întâmple, o să vină cu un discurs gol, ca Ştefan Gheorghiu, şi o să zică doar cuvinte, nimic mai mult”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ciprian Marica a fost şi mai dur când a comentat prezenţa lui Răzvan Burleanu în vestiarul naţionalei:

”Se duce Răzvan Burleanu în vestiar, e la fel cum s-ar duce un şofer de tir să vorbească cu jucătorii echipei naţionale. Nu e nicio diferenţă”, a spus Marica la sport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: burleanu 

viewscnt
Articole similare