Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Nu se vede?". Claudiu Petrila a plecat necăjit, în cârje, de la stadion după Rapid - Universitatea Craiova. Ar putea lipsi tot anul

FOTO | "Nu se vede?". Claudiu Petrila a plecat necăjit, în cârje, de la stadion după Rapid - Universitatea Craiova. Ar putea lipsi tot anulgalerie foto

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (22 de ani) s-a accidentat în victoria Rapidului cu Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa 14 a Superligii. El a plecat dezamăgit de la stadion, în cârje, într-un moment în care era în formă.

Claudiu Petrila a plecat în cârje de la stadion! Ovidiu Herea crede că anul s-a încheiat pentru fotbalistul de la Rapid

Lista fotbaliştilor accidentaţi s-a mărit la Rapid. După Rrahmani şi Emmers, Cristiano Bergodi l-a pierdut şi pe Claudiu Petrila, în timp ce Andrei Borza a acuzat crampe, în ultima partidă din Giuleşti. 

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 14-a din Superliga.

Totuşi, Cristiano Bergodi are motive de îngrijorare, întrucât şi-a mai pierdut un titular. 

Claudiu Petrila a pasat decisiv pentru Funsho, pe finalul primei reprize, şi a ajuns la 12 meciuri, 4 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon al Superligii. 

Fotbalistul venit de la CFR Cluj în vară "s-a rupt" la jumătatea reprizei secunde. Atunci, el a acuzat dureri mari la coapsa stângă şi a avut nevoie să fie sprijinit de colegi şi staff în drumul spre marginea terenului. 

Claudiu Petrila este suspect de ruptură musculară, iar la finalul partidei a apărut abătut. El a plecat în cârje spre casă şi nici nu a avut dispoziţia să dea informaţii despre starea sa: "Nu se vede?", a spus supărat atacantul lateral. 

Ovidiu Herea crede că anul ar putea fi încheiat pentru Claudiu Petrila

Fostul mijlocaş al Rapidului, Ovidiu Herea, care n-a fost ocolit de accidentări, a oferit un prim verdict pe baza imaginilor, iar părerea sa a fost că Petrila va mai juca abia de la începutul anului următor. 

"Da, pare o accidentare gravă. Nu cred că va mai juca anul ăsta. La o ruptură musculară stai minim o săptămână. Plus că perioada de recuperarea va mai dura în jur de două săptămâni", a spus expertul Orange Sport. 

VIDEO | Rezumat Rapid - Universitatea Craiova 2-0, în Superliga

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapid universitatea craiovaaccidentare rapid universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare