Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestea care îi dă peste cap planurile lui Bergodi! Petrila s-a accidentat şi va rata derby-ul cu FCSB. ”Pare grav”

Vestea care îi dă peste cap planurile lui Bergodi! Petrila s-a accidentat şi va rata derby-ul cu FCSB. ”Pare grav”

Superliga

Comentarii

Victoria Rapidului de pe teren propriu cu Universitatea Craiova a fost umbrită de accidentările lui Borza şi Petrila. Cel din urmă pare a avea o problemă mai serioasă decât cea pe care o are Borza, iar cert este că fostul fotbalist al CFR-ului va rata derby-ul cu FCSB.

În minutul 64, la scorul de 1-0 pentru Rapid, Petrila a acuzat dureri şi a fost înlocuit, după un duel cu Jasmin Kurtic. La finalul meciului, Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a dezvăluit că Petrila a suferit o ruptură musculară. Astfel, foarte probabil, Cristiano Bergodi nu se va mai putea baza pe serviciile acestuia, cel puţin până la sfârşitul anului.

Alertă la Rapid înainte de meciul cu FCSB: s-a rupt Petrila!

Invitaţi în studioul Orange Sport, Ovidiu Herea şi Constantin Zotta au analizat accidentarea lui Claudiu Petrila, iar premisele celor doi nu au fost deloc îmbucurătoare.

Herea: Da, pare o accidentare gravă. Nu cred că va mai juca anul ăsta. La o ruptură musculară stai minim o săptămână. Plus că perioada de recuperarea va mai dura în jur de două săptămâni.

Zotta: Cristi Săpunaru vine din vestiar acum, a confirmat că e ruptură. E clar că trei săptămâni stă

Venit în această vară la Rapid, Claudiu Petrila a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de cinci ori în 11 meciuri în Superligă.

VIDEO cu accidentarea lui Petrila

Afla mai multe despre: rapidsuperligă. petrila 

viewscnt
Articole similare