Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Sportiva care şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce fotografii postează: ”Câştig de 50 de ori mai bine”

FOTO | Sportiva care şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce fotografii postează: ”Câştig de 50 de ori mai bine”galerie foto

Diverse

Comentarii

Key Alves, cea mai cunoscută voleibalistă din lume, şi-a făcut cont pe celebra platformă pentru adulţi OnlyFans, despre care spune că-i aduce venituri foarte consistente.

În vârstă de 22 de ani, Key Alves este o voleibalistă care este legitimată la clubul Osasco, din Sao Paulo şi se bucură de extrem de multă notorietate.

Key Alves este cea mai cunoscută voleibalistă de pe reţelele de socializare, cu 2,3 milioane de fani doar pe Instagram. Nu pentru că ar fi cea mai talentată, ci pentru că a avut grijă să-şi întreţină imagine pe conturile pe care le are pe reţelele de socializare.

Recent, Key Alves a dezvăluit că are cont inclusiv pe OnlyFans, o platformă care oferă contra costă acces la imagini necenzurate, destinate adulţilor.

Key Alves are cont pe OnlyFans: ”Câştig de 50 de ori mai bine decât din volei”

Key Alves este în prezent voleibalista care are cei mai mulţi fani pe reţelele de socializare. Doar din activitatea de pe Instagram, sportiva din Brazilia a reuşit să adune 2,3 milioane de fani.

Key Alves a dezvăluit că are cont inclusiv pe OnlyFans, o platformă pentru adulţi, unde utilizatorii pot urca imagini necenzurate, care pot fi văzute contra cost.

Însă voleibalista în vârstă de 22 de ani susţine că ea nu urcă acolo imagini care conţin nuditate, ci fotografii artistice şi a stabilit un abonament luna de 16 dolari.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU KEY ALVES!

Popularitatea pe care Key Alves o are în mediul online i-a adus însă şi venituri considerabile. Tânăra susţine că reţelele de socializare îi aduc venituri de aproximativ 50 de ori mai mari decât salariul pe care-l câştigă ca voleibalistă:

”Sunt în al treilea an într-o echipă de profesionistă de volei şi mă consider o sportivă profesionistă. Dar lucrurile în afara terenului au început să se dezvolte foarte mult pentru mine.

Aşa că am început să acord puţin mai multe atenţie carierei pe care am dezvoltat-o în paralel. Îmi place sau nu, astăzi îmi oferă cel mai mare venit al meu. Mă consider sportivă şi asta a făcut ca imaginea mea să crească pe internet.

Câştig de vreo 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Chiar este vorba despre asta. Câştig mai mult pe OnlyFans pentru că abonamtul este fix/lună. Dar îmi place mai mult să joc volei decât să fac poze.

De aceea nu mă voi opri din cariera mea de pe teren, chiar dacă în prezent este posibil.

Fotografiile pe care le postez pe pagina mea de OnlyFans sunt destinate în totalitate sesiunilor lights şi profesionale. Fără nuditate sau ceva de genul ăsta. Oricine caută asta pe profilul meu nu o va găsi”, a declarat Key Alves pentru O Globo, în Brazilia.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: key alves 

viewscnt
Articole similare