You are here:

Furturi pe bandă rulantă la Paris. După Zico, un campion mondial a devenit şi el victimă. Ce lovitură au dat hoţii

Furturi pe bandă rulantă la Paris. După Zico, un campion mondial a devenit şi el victimă. Ce lovitură au dat hoţiigalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

O anchetă a fost deschisă în Franţa după ce un jucător al echipei de fotbal a Argentinei a depus plângere pentru furtul unor bijuterii cu o valoare estimată la 50.000 de euro, cu o zi înaintea unui meci de la Jocurile Olimpice 2024, a indicat o sursă din poliţie pentru AFP.

Potrivit plângerii depuse de Thiago Almada, mijlocaşului argentinian, în vârstă de 23 de ani, i-au fost furate un ceas şi un inel, cu o valoare totală estimată la 50.000 de euro, în vestiarul unui stadion din Saint-Etienne.

Faptele ar fi avut loc marţi, în timpul unui antrenament, cu o zi înaintea partidei Maroc - Argentina (2-1) de la JO 2024. Meciul a fost întrerupt când spectatorii marocani au pătruns pe teren şi s-a încheiat cu porţile închise.

Almada, campion mondial cu Argentina, în 2022, a semnat în această lună cu echipa braziliană Botafogo.

Potrivit presei, transferul lui Almada în Brazilia este doar o escală a argentinianului în drumul său către Olympique Lyon, clubul francez patronat de omul de afaceri John Textor, care deţine şi gruparea Botafogo.

 

Afla mai multe despre: argentina 

viewscnt
Articole similare