You are here:

Ruptură! A plecat conducătorul cu care s-a dorit reconstrucţia pentru Superliga. Acuzaţii în club: "Mediocritate! Nu văd perspective" | EXCLUSIV

Ruptură! A plecat conducătorul cu care s-a dorit reconstrucţia pentru Superliga. Acuzaţii în club: "Mediocritate! Nu văd perspective" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre cluburile de tradiţie din România nu-şi mai revine, iar obiectivul propus de conducători, în urmă cu câţiva ani, a rămas departe. Costel Pantilimon, managerul general de la Poli Timişoara, şi-a depus mandatul, iar odată cu el s-au retras antrenorul Paul Codrea şi Iasmin Latovlevici. Fostul portar al naţionalei acuză mai multe lucruri necurate care se petrec în club.

Costel Pantilimon s-a despărţit de Poli Timişoara. Ce acuzaţii aduce fostul conducător de pe Bega

Cândva o echipă spectaculoasă în Liga 1, Poli Timişoara şi-a petrecut ultimii ani în ligile inferioare, în aşteptarea noului stadion modern din Timişoara, care urmează să fie ridicat de autorităţi. 

Costel Pantilimon a fost pus în fruntea clubului în februarie 2023, când Poli încă se afla în Liga 2, iar la un an şi jumătate s-a produs ruptura. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Costel Pantilimon a părăsit, dezamăgit, postul de manager general al Politehnicii Timişoara. În club mai figurează doar cu o parte mică din acţiuni. Odată cu el au plecat Paul Codrea şi Iasmin Latovlevici. 

Situaţia a fost agitată la Timişoara, iar Costel Pantilimon n-a ezitat să-şi manifeste nemulţumirea. După ce a văzut situaţia din jurul său, fostul conducător consideră că Poli Timişoara nu are şanse să promoveze în Liga 2 şi că se doreşte mediocritate în clubul său de suflet. De altfel, ex-portarul naţionalei a simţit că a fost împins să-şi depună mandatul. 

Costel Pantilimon are şi alte nemulţumiri, printre care datoria de 100.000 de euro cu care figurează Poli Timişoara sau bugetul mic din sezonul trecut, de 300.000 de euro. În acest moment, în club există întârzieri salariale de trei luni. 

De asemenea, la plecare, fostul conducător al "violeţilor" a acuzat o parte dintre cei care fac parte din Druckeria, asociaţia de suporteri care a fondat echipa, că doar 'căpuşează' clubul şi că lucrează pentru interese personale. 

"Condiţii de mediocritate! Nu văd nicio perspectivă. E păcat că se pierde un an şi jumătate de muncă", a avut de reproşat, printre altele, Costel Pantilimon. 

Poli Timişoara a anunţat deja cine le ia locul

"După o perioadă de instabilitate, echipa de fotbal Politehnica Timişoara are o nouă conducere executivă şi tehnică, după plecările lui Costel Pantilimon şi Paul Codrea.

Consiliul de Administraţie este format din conf. univ. dr. ing. Simon Pescari (preşedinte), Călin Paşca (vicepreşedinte), prof. univ. dr. ing. Matei Tămăşilă, Cristian Romoniţă şi Saşa Moza. Astfel, prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Şerban îşi încheie mandatul de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Sorin Brîndescu a fost numit ca director executiv, iar Cristian Gălan, ca antrenor principal al echipei de seniori", a transmis Poli Timişoara. 

Afla mai multe despre: costel pantilimonpoli timisoara liga 2 

viewscnt
Articole similare