Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fuzionează Dinamo cu un alt club? ”Vreau să ne îndreptăm în această direcţie”. Cu ce echipă s-ar putea uni: ”Sunt un partener puternic”

Fuzionează Dinamo cu un alt club? ”Vreau să ne îndreptăm în această direcţie”. Cu ce echipă s-ar putea uni: ”Sunt un partener puternic”

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre fuziunea cu un club din Liga 4.

Aflată în insolvenţă şi cu rezultate sportive extrem de slabe, Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare.

În acelaşi timp, clubul din Ştefan cel Mare ar putea face o mutare surprinzătoare, fuziunea cu un club care acum evoluează în Liga 4.

Cu ce club ar putea fuziona Dinamo

În acest moment, există nu mai puţin de 3 cluburi care poartă denumirea Dinamo. Două dintre ele joacă în Liga 4.

Dinamo, echipa care joacă în Liga 1, este considerată continuatoarea echipei care a fost înfiinţată în urmă cu 73 de ani. Dar situaţia mărcii Dinamo va deveni incertă dacă va retrograda, deoarece ar putea rămâne fără emblemă.

În Liga 4 avem însă două echipe Dinamo. ACS FC Dinamo, care ocupă locul 5, este o echipă finanţată de Nicolae Badea, fost acţionar al clubului din Liga 1. Interensat este că AS FC Dinamo foloseşte aceeaşi emblemă ca echipa din Liga 1.

Tot în Liga 4 avem şi CS Dinamo. Este echipa Clubului Sportiv, care a decis să-şi reactiveze secţia de fotbal, după modelul Steaua.

CS Dinamo a investit serios mai ales în ultima perioadă, mai ales în echipele de copii şi juniori. Însă nici echipa de seniori n-a fost ocolită de atenţia şefilor clubului şi CS Dinamo este acum pe primul loc şi favorită certă la promovarea în Liga 3.

CS Dinamo a reuşit să atragă şi câteva dintre legendele dinamoviste, printre care Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu.

Însă Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, spune că şi-ar dori ca FC Dinamo şi CS Dinamo să devină o singură echipă:

”Vreau să ne îndreptăm în această direcţie. Spre un singur Dinamo, soluţia e să unim toţi dinamoviştii, nu e bună această împărţire, această disipare. În Clubul Sportiv avem un partener, un partener puternic”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo1948, citat de doardinamo.com.

În acest moment, regulamentele interne permit fuziunea doar dacă echipa care se află într-o ligă superioară acceptă să piardă locul în competiţie şi să-l preia pe cel al clubului aflat într-o ligă inferioară.

Există însă un artificiu la care a apelat Viitorul în momentul fuziunii cu Farul: preluarea identităţii celuilalt club.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare