Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje, explicaţii după ce a lăsat-o pe Dinamo şi s-a dus la Farul: ”Dezamăgire, dar altele sunt problemele mai mari în viaţă”

Gabi Torje, explicaţii după ce a lăsat-o pe Dinamo şi s-a dus la Farul: ”Dezamăgire, dar altele sunt problemele mai mari în viaţă”

Farul Constanța

Comentarii

Gabi Torje a explicat motivul pentru care a ales să meargă la Farul după retrogradarea cu Dinamo.

La finalul sezonului în care Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, mai mulţi jucători au parăsit formaţia bucureşteană, nefiind dispuşi să joace în divizia a doua.

Gabi Torje a explicat de ce a lăsat-o pe Dinamo şi s-a dus la Farul: ”Dezamăgire, dar altele sunt problemele mai mari în viaţă”

Printre ei s-a aflat şi Gabi Torje, care şi-a reziliat contractul cu ”câinii” şi a semnat cu Farul Constanţa.

Jucătorul de 32 de ani a precizat că motivul pentru care a ales să meargă la formaţia de la malul mării îl reprezintă Gică Hagi, antrenor care l-a ajutat la începutul carierei, la Poli Timişoara.

”De ce Farul? Pentru că Gică Hagi m-a promovat în Liga 1 la 16 ani, a fost primul care m-a sunat şi nu am ezitat niciodată să vin aici. A avut încredere în mine întotdeauna şi vreau să-l ajut cât de mult pot. Obiectivele sunt mari, ne dorim cu toţii play-off-ul.

Vorbim despre Farul Constanţa acum. Ce a fost în trecut, a fost. E clar că este o dezamăgire pentru noi ca jucători, dar altele sunt problemele mai mari în viaţă. Sunt jucător profesionist, trebuie să merg înainte cu bune şi cu rele. Trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros.

E clar că orice jucător care este în activitate se gândeşte la echipa naţională. Dar acum sunt concentrat pe ce trebuie să fac la Farul, să mă pregătesc foarte bine”, a declarat Torje, la prezentarea oficială la Farul.

Afla mai multe despre: torjedinamofarul 

viewscnt
Articole similare