Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu nu înţelege plecarea unuia dintre ”câini”: ”E dinamovist pur sânge, m-a surprins, echipa trebuie ajutată la greu” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu nu înţelege plecarea unuia dintre ”câini”: ”E dinamovist pur sânge, m-a surprins, echipa trebuie ajutată la greu” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Florin Răducioiu, care a continuat pe postul de team manager al lui Dinamo şi după retrogradarea echipei, a vorbit despre situaţia în care se află clubul din Ştefan cel Mare şi decizia unuia dintre jucătorii de bază de a părăsi clubul.

După trei ani în care s-a zbătut în subsolul clasamentului Ligii 1, Dinamo nu a mai putut evite inevitabilul şi a retrogradat în eşalonul secund.

Problemele de la Gaz Metan şi Clinceni păreau să le fi dat ”câinilor” o şansă nesperată, dar nici la baraj nu au fost aceştia capabili de a se salva.

Echipa pregătită pe atunci de Dusan Uhrin a fost învinsă fără prea mari bătăi de cap de U Cluj şi urmează să evolueze în Liga 2 pentru prima dată în istorie.

În urma ruşinii suferite, un exod din Ştefan cel Mare a urmat, în funte cu antrenorul ceh şi jucătorii străini de la echipă, deşi nici românii nu au rămas în urmă.

Cosmin Matei s-a transferat la Sepsi, Răzvan Grădinaru a cerut să fie lăsat liber de contract, Steliano FIlip urmează să plece, iar Vlad Morar şi Gabi Torje au făcut pasul la Farul.

Florin Răducioiu nu înţelege plecarea unui jucător de la Dinamo

Plecarea lui Torje a fost cea dureroasă şi surprinzătoare pentru Florin Răducioiu, întrucât acesta îl consideră pe fostul tricolor ”un dinamovist pur sânge”, dar până şi mijlocaşul a plecat când echipa a dat de greu.

Eu ştiu că Gabi este un dinamovist. Un dinamovist pur sânge. De mult îl ştiu. M-a surprins. Echipa trebuie ajutată, mai ales la greu.

Aveam nevoie de experienţa lui, de faptul că este un lider, a fost un lider. Dar îi respect decizia. Sunt convins că a suferit .

Dar hai să ajutăm Dinamo în momentele grele, complicate. Dar fiecare îşi vede de drumul lui şi se duce unde îi e mai bine pentru el.

(n.r. la Rapid, fotbalişti precum Daniel  Niculae, Pancu, Maftei au jucat în Liga 4) Au demonstrat într-adevăr, oameni care au iubit acele culori, acel club.

La noi nu s-a întamplat. Respect decizia lor, dar nu o înţeleg”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare