Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenor nou la FCSB! Cine va fi secundul al lui Toni Petrea: ”A mai activat în clubul nostru”

OFICIAL | Antrenor nou la FCSB! Cine va fi secundul al lui Toni Petrea: ”A mai activat în clubul nostru”galerie foto

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a semnat prelungirea contractului cu FCSB şi se pregăteşte pentru un nou sezon la cârma vicecampioanei României. Una dintre primele mutări făcute de tehnician după semnarea noii înţelegeri nu a fost aducerea vreunui jucători, ci a unui secund.

FCSB urmează să debuteze în noul sezon în mai puţin de o lună, iar echipa bucureşteană are mari probleme de lot în centrul apărării.

Vinicius şi Andrei Miron au părăsit clubul, în timp ce Iulian Cristea s-a accidentat grav la naţională şi va absenta jumătate de an.

Aşadar, planul lui Gigi Becali este să mizeze pe Denis Haruţ şi Mihai Lixandru în centrul apărării, cu Ovidiu Popescu variantă de rezervă.

Alin Şeroni şi Ionuţ Nedelcearu au refuzat să vină la Bucureşti, iar latifundiarul nu este dispus să plătească sume de transfer pe vreun jucător, dorind doar fotbalişti liberi de contract.

Însă, când toţi fanii FCSB-ului aşteptau un anunţ în legătură cu un nou fundaş, au primit o veste neaşteptată: că Toni Petrea va avea un nou secund.

Antrenor nou la FCSB! Cine va fi secundul al lui Toni Petrea

 

Mihai Pintilii îşi va păstra responsabilităţile, dar staffului i se va alătura şi Cristian Ţermure, fost secund la FCSB în mandatele lui Laureţiu Reghecampf.

Venirea acestuia a fost anunţată pe canalele oficiale de comunicare ale celor de la FCSB.

FCSB anunţă revenirea lui Cristinel Ţermure în clubul nostru.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani va îndeplini rolul de antrenor secund şi a participat deja la primul antrenament alături de Anton Petrea şi colegii acestuia.

Ţermure a mai activat în clubul nostru între 2012 şi 2014, respectiv 2015-2017, atunci când a fost antrenorul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

În acele perioade, şi-a trecut în palmares două titluri de campion al României, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte, din nou, de succese alături de FCSB!”, se arată în mesajul postat de roş-albaştri.

În ultima stagiune, FCSB a ratat in-extremis şansa de a juca cu titlul pe masă în ultima etapă, iar în noul sezon, Gigi Becali nu va mai accepta eşecuri.

Afla mai multe despre: cristian ţermure 

viewscnt
Articole similare