Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Farul, doi dintr-un foc: ”Vor fi prezenţi la primul antrenament”. După Torje, Hagi ia o altă vedetă de la Dinamo

OFICIAL | Farul, doi dintr-un foc: ”Vor fi prezenţi la primul antrenament”. După Torje, Hagi ia o altă vedetă de la Dinamo

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat două noi transferuri, iar unul dintre jucătorii aduşi a evoluat ultima dată la Dinamo.

OFICIAL | Farul transfeă din nou de la Dinamo. După Torje, Hagi îl ia şi pe Morar

După ce fundaşul Romario Benzar şi mijlocaşii Gabriel Torje şi Kevin Doukoure au semnat contracte pe doi ani, Farul Constanţa a mai oficializat alte două achiziţii.

Portarul Alexandru Buzbuchi şi atacantul Vlad Morar, ambii în vârstă de 28 de ani, au încheiat înţelegeri cu formaţia de la malul mării pentru următorii doi ani.

Buzbuchi a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş, dar din cauza gravelor probleme financiare ale clubului, jucătorul a devenit liber de contract în luna februarie.

Totodată, şi Morar a jucat la Gaz Metan, de care s-a despărţit tot pe fondul problemelor economice.

În partea a doua a sezonului, acesta a evoluat la Dinamo, alături de care a retrogradat în Liga 2. La ”câini”, Morar a marcat de cinci ori în 14 partide.

”Farul Constanţa a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi şi Vlad Morar.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanţa, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaş.

Născut la Crişeni (judeţul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid Bucureşti, ASA Tg. Mureş, Viitorul Constanţa, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA  Gaz Metan Mediaş şi în ultima parte a acestui sezon la Dinamo.

Ambii vor fi prezenţi la primul antrenament programat la 16 iunie”, a anunţat clubul din Constanţa.

Afla mai multe despre: morardinamofarul 

viewscnt
Articole similare