Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Laurenţiu Reghecampf? Pe cine propune Gigi Becali la echipa naţională: ”Ar juca de frică”

Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Laurenţiu Reghecampf? Pe cine propune Gigi Becali la echipa naţională: ”Ar juca de frică”

Echipa națională

Comentarii

După doar şase meciuri, Edi Iordănescu pare aproape de finalul drumului la echipa naţională. Rezultatele şi prestaţiile României au fost dezastruoase sub comanda acestuia, iar posibili înlocuitori sunt deja luaţi în calcul de FRF. Gigi Becali este de părere că sunt doi antrenori care ar fi vrednici să preia selecţionata noastră într-o astfel de stare.

După şase meciuri pe banca echipei naţionale, bilanţul lui Edi Iordănescu este unul complet dezastruos, nemaivăzut nici măcar în mandatul lui Mirel Rădoi.

Selecţionerul şi-a trecut în cont o singură victorie, a pierdut de patru ori, două înfrângeri venind fără drept de apel cu Muntenegru, iar echipa arată mai demoralizată ca oricând.

După umilinţa de pe teren propriu cu Muntenegru, selecţionerul s-a prezentat la conferinţă lipsit de viaţă şi de speranţă, ca o umbră a omului care vorbea înaintea jocului.

Întrebat ce îl mai previne din a îşi da demisia, Iordănescu jr. a spus, simplu, <<nu ştiu>>, iar zilele sale la naţională ar putea fi numărate.

Deja se vorbeşte despre cine ar trebui să îi ia locul selecţionerului de 43 de ani, iar fiecare voce din fotbalul românesc are câte o opinie.

Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Laurenţiu Reghecampf? Pe cine propune Gigi Becali la echipa naţională

Gigi Becali ar lua în calcul două variante pentru înlocuirea fostului antrenor de la FCSB: două dintre cele mai mari nume din istoria sportului românesc, Gică Hagi şi Mircea Lucescu.

Pe cine văd eu? Sunt mai mulţi. Cel mai mult îl văd pe Lucescu. E liber Mircea Lucescu. Nu vorbesc de Piţurcă. Nu vreau să am nici ceartă.

Sunt unii oameni despre care nu vreau să vorbesc. Hagi. Şi după nu mai poate să zică el nimic.  ‘Tu ai spus că avem materie primă. Atunci, găseşte-o, că noi nu o ştim’.

Gică îi cunoaşte pe majoritatea, au fost jucători la el şi îl ştiu şi de frică. Joacă de frică. Când iese Gică pe margine, tremură, joacă imediat.

(n.r. despre Reghecampf) Nu vorbesc eu. Nu mă întrebaţi de toţi antrenorii, sa îi iau la rând, că nu vreau.

Mă puneţi pe mine să fac diplomaţie, ca Mitică Dragomir? Am zis Lucescu şi Hagi. Nu pot să îi zic pe toţi”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare