Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună sau rea pentru Dinamo? Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea unuia dintre cei mai vechi fotbalişti de la club

Veste bună sau rea pentru Dinamo? Răzvan Zăvăleanu a anunţat plecarea unuia dintre cei mai vechi fotbalişti de la club

Dinamo București

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a discutat despre viitorul clubului din Ştefan cel Mare şi planurile de scurtă şi lungă durată pe care le au conducătorii rămaşi alături de ”câini”.

Dinamo a suferit ruşinea supremă la finalul acestui sezon, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de promovare / menţinere şi ”condamnată” să joace în Liga 2 sezonul viitor.

Echipa pregătită pe atunci de Dusan Uhrin s-a făcut de râs în dubla manşă  cu ”prietenii” ardeleni, meciul tur fiind în final decisiv pentru ”câini”.

Aşadar, odată cu retrogradarea în Liga 2, o multitudine de jucători ”şi-au luat zborul” şi au semnat cu alte echipe din Liga 1 sau s-au întors în străinătate.

Printre cei mai notabili jucători care au sărit de pe corabia care se scufunda se numără Gabi Torje şi Vlad Morar, care au ajuns la Farul, Cosmin Matei, care a ajuns la Sepsi, sau Răzvan Grădinaru, care a fost lăsat liber de contract.

Alex Răuţă ar fi şi el aproape de a părăsi Ştefan cel Mare în această vară, în timp ce celălalt jucător ”vechi” rămas în lot este aproape de rezilierea contractului.

Veste bună sau rea pentru Dinamo?

Steliano Filip s-a întors la Dinamo în iarna lui 2021, pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

În primul sezon după revenire, misiunea a fost una de succes, iar ”câinii” au putut să îşi continue aventura în Liga 1 şi în următoarea stagiune, cea de abia încheiată.

Cum se ştie, pe parcursul acestui sezon, Steliano Filip a avut fel şi fel de divergenţe cu fanii, cu conducerea, cu antrenorii sau cu coechipierii, astfel că rămâne neclar dacă plecarea sa este o veste bună sau rea pentru suporteri.

Cu Steliano Filip am căzut deja la o înţelegere, vom desface astăzi contractul dacă şi clubul la care pleacă va fi de acord cu pretenţiile noastre, eu cred că ei vor fi de acord. 

Mai sunt şi alţi doi jucători care vor să părăsească clubul, dar Comisia Tehnică îi consideră indispensabili pentru prezenţa în Liga 2”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare