Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dinamo vrea să atace promovarea în Liga 1 cu un buget neaşteptat de mare! Zăvăleanu: ”Am notificat acţionarii”

FOTO | Dinamo vrea să atace promovarea în Liga 1 cu un buget neaşteptat de mare! Zăvăleanu: ”Am notificat acţionarii”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru primul sezon din istoria sa în afara Ligii 1 şi îşi propune să revină pe prima scenă a fotbalului românesc din prima încercare. În cadrul unei conferinţe de presă, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a anunţat bugetul neaşteptat de mare pe care speră să îi aibă Dinamo.

Dinamo urmează să evolueze, în sezonul viitor, în Liga 2 pentru prima dată în istoria sa, după ruşinea istorică reuşită împotriva lui U Cluj.

”Câinii” îşi doresc să se întoarcă pe prima scenă a fotalului românesc din prima încercare, iar conducerea îşi doreşte un buget generos pentru acest obiectiv.

Răzvan Zăvăleanu speră să obţină un buget de 2,4 milioane de euro, cu care Dinamo să poată ataca promovarea.

1,3 milioane se euro din acest buget ar trebui să provină din marketing, iar administraorul judiciar a expus de unde ar trebui să vină aceşti bani mai exact.

Dinamo vrea să atace promovarea în Liga 1 cu un buget neaşteptat de mare

Cât despre cealaltă parte a bugetului, planul lui Răzvan Zăvăleanu este de a îi notifica pe acţionari şi a le cere să contribuie financiar.

Ar trebui ori ca acţionarii să-şi facă datoria, i-am notificat în acest sens. Le-am dat şi un termen până la care să-mi răspundă, nu vă pot spune termenul.

E un termen până la care noi să ne putem mişca, să ştim ce avem de făcut dacă nu ne răspund.

Sunt foarte mult discuţii, din păcate nimic nu a fost concretizat până în acest moment.

Domnul Şerdean ne-a transmis că îşi doreşte să ajute ca echipa să revină în prima ligă.

Din păcate, nu are nici dumnealui resursele financiare necesare, dar ne-a spus că face eforturi pentru a aduce pe cineva lângă echipă.

Concluzia noastră finală a fost că, dacă nu avem bani, nu putem discuta despre orice”, a spus Zăvăleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sezonul trecut, U Cluj a reuşit să obţină promovarea, graţie barajului, cu un buget de 1,5 milioane de euro, în timp ce Petrolul a câştigat titlul bazându-se pe un buget de doar 700.000 de euro.

În trecut, prahovenii se puteau baza pe sume de aproximativ două milioane de euro, dar tot nu reuşiseră promovarea până acum.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare