Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje s-a destăinuit înaintea noului sezon: ”Când am semnat aici, am promis domnului Hagi”

Gabi Torje s-a destăinuit înaintea noului sezon: ”Când am semnat aici, am promis domnului Hagi”

Fotbal intern

Comentarii

Gabi Torje a vorbti despre reacţiile nervoase ale lui Gică Hagi, dar a oferit detalii şi despre perioada petrecută la Dinamo, în sezonul trecut

Farul Constanţa a disputat, miercuri, două meciuri amicale. În primul, a câştigat cu FC Braşov, scor 3-1, iar în cel de-al doilea a remizat cu CS Mioveni, scor 0-0.

Torje, despre Hagi: ”E normal să strige la noi”

La finalul ultimei partide de verificare a respectivei zile, Gabi Torje a vorbit despre Gică Hagi, care nu a fost mulţumit de jocul echipei sale şi a reacţionat nervos la jucători.

Fotbalistul de 32 de ani este de părere că ”Regele” este îndreptăţit să aibă respectivele reacţii pentru pasiunea pe care o are pentru fotbal.

”E normal să strige la noi, are tot dreptul. A înfiinţat clubul acesta, pregăteşte totul în fiecare detaliu şi aşa e când faci totul cu dăruire, sunt şi aceste reacţii. 

Ni se pune totul pe tavă şi trebuie să oferim totul. Sunt ambiţii mari că e Hagi aici”, a declarat Torje, după remiza din amicalul cu CS Mioveni.

Dezvăluirea lui Gabi Torje: ”Când am semnat aici, am promis domnului Hagi”

De asemenea, Gabi Torje a fost chestionat şi cu privire la plecarea sa de la Dinamo, dar acesta a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Gică Hagi în noul sezon.

”Când am semnat aici, am promis domnului Hagi că nu voi vorbi despre trecutul meu.

Nu vreau să mai vorbesc în polemici, vreau să vorbesc mai mult pe teren în acest sezon”, a adăugat Torje.

Afla mai multe despre: torjehagi 

viewscnt
Articole similare