Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă la Rapid - Gaz Metan. Crainicul i-a greşit numele lui Mutu, iar fanii au început să huiduie: "Mă scuzaţi. Sunt un pic emoţionat" | VIDEO

Gafă la Rapid - Gaz Metan. Crainicul i-a greşit numele lui Mutu, iar fanii au început să huiduie: "Mă scuzaţi. Sunt un pic emoţionat" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid nu a avut milă de Gaz Metan, în partida din Giuleşti. Spectacolul a fost garantat atât pe teren, cât şi în tribune, dar suporterii au taxat o gafă a crainicului partidei.

Crainicul i-a greşit numele lui Mutu la Rapid - Gaz Metan

Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş a închis etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1, într-un duel dezechilibrat. În Giuleşti s-au întâlnit cea mai în formă echipă din play-out şi ultima clasată, care a fost penalizată cu 16 puncte în clasament. 

Jucătorii lui Adrian Mutu nu au ţinut cont de situaţia dezatruoasă a echipei din Mediaş şi au făcut scor cu codaşa primei ligi. 

Până la pauză, giuleştenii au dus scorul la 3-0 şi nu s-a oprit nici a doua parte, când au înscris pe bandă rulantă în victoria cu cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în acest sezon. 

Fanii au fost animaţi şi de crainicul Stadionului Rapid-Giuleşti, care a avut multe intervenţii de-a lungul partidei prin care a menţinut atmosfera. 

Totuşi, o intervenţie nefericită a fost taxată imediat de fani, în a doua repriză. 

"Doamnelor şi domnilor, cred că se cuvine să mai vorbim despre o performanţă azi. Alexandru Mutu, antrenorul nostru. Adrian Mutu, mă scuzaţi. Sunt un pic emoţionat. Este la a şasea victorie consecutivă pe banca Rapidului, de când a preluat echipa. Cred că merită aplaudată această performanţă", a transmis crainicul. 

Fanii s-au conformat şi l-au aplaudat pe fostul atacant al naţionalei României, care acum conduce Rapidul de pe banca tehnică. 

Afla mai multe despre: rapid bucurestiadrian mutucrainic rapid bucurestialexandru mutuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare