adplus-dvertising
You are here:

GALERIE FOTO | Soţia lui Kevin-Prince Boateng rupe tăcerea. Repercusiunile unei declaraţii făcute în urmă cu opt ani: "Nu vă puteţi imagina cât am avut de suferit"

GALERIE FOTO | Soţia lui Kevin-Prince Boateng rupe tăcerea. Repercusiunile unei declaraţii făcute în urmă cu opt ani: "Nu vă puteţi imagina cât am avut de suferit"galerie foto
Comentarii

Prezentatoarea TV Melissa Satta (34 de ani), fosta soţie a fotbalistului echipei Hertha Berlin, Kevin-Prince Boateng, a vorbit deschis despre repercusiunile declaraţiilor făcute în urmă cu nouă ani cu privire la relaţia cu internaţionalul ghanez.

"Motivul pentru care Kevin se accidentează adesea este că facem sex de şapte până la zece ori pe săptămână", declara, în urmă cu nouă ani, Melissa Satta.

Declaraţiile au făcut înconjurul lumii şi continuă să circule în presa internaţională şi în prezent, la mai bine de opt ani distanţă.

Recent, prezentatoarea TV a rupt tăcerea cu privire la declaraţiile pe care le-a făcut în trecut: "Nu vă puteţi imagina cât am avut de suferit.

În fotbal, trebuie să ai mare griijă ce spui, mai ales despre sex. Faptul că făceam sex atât de des nu mă transforma într-o nimfomană", a declarat Melissa Satta, pentru Gazzetta dello Sport.

Melissa şi Kevin-Prince erau împreună din 2011, iar din 2016 era căsătoriţi, însă, în decembrie 2020, au divorţat. Cei doi au împreună un copil de şapte ani.

viewscnt
Articole similare