Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata interdicţia! Fostul jucător de la FCSB care a semnat cu FC U Craiova: ”S-au înregistrat contractele”. Ce transferuri a anunţat

Gata interdicţia! Fostul jucător de la FCSB care a semnat cu FC U Craiova: ”S-au înregistrat contractele”. Ce transferuri a anunţat

FC U Craiova

Comentarii

Gabi Enache (31 de ani) a fost transferat de FC U Craiova în iarnă, dar nu a apucat să debuteze la echipa olteană, din pricina interdicţiei la transferuri, care previne echipa din Bănie din a înregistra noi contracte la LPF. Totuşi, fostul jucător de la FCSB a anunţat că această problemă s-a încheiat.

Deşi Universitatea Craiova are palmaresul şi sigla vechii Ştiinţa, FC U Craiova este considerată de FIFA şi UEFA continuatoarea vechii echipe din Bănie.

Din această cauză, echipa lui Adrian Mitielu a primit interdicţie la transferuri, având mai multe vechi datorii la vechi jucători.

Însă, înaintea noului sezon, problema pare să se fi rezolvat, conform lui Gabi Enache, care a anunţat că în sfârşit va putea îmbrăca tricoul Craiovei.

Transferat în iarnă, contractul fostului jucător de la FCSB nu a putut fi înregistrat la timp la LPF, astfel că acesta a fost nevoit să stea pe bară ultima jumătate de sezon.

Însă, Enache a anunţat că atât contractul său, cât şi celelalte care nu fuseseră înregistrate au putut fi acum depuse de clubul oltean la LPF.

În plus, fotbalistul de 31 de ani a dezvăluit că trupa olteană îşi propune play-off-ul cu Marius Croitoru pe bancă şi că urmează să mai rezolve două-trei transferuri.

Gabi Enache a anunţat că FC U Craiova nu mai are interdicţie la transferuri

În sfârşit s-au rezolvat, s-au înregistrat contractele. Important e că s-a mers pe respect, din partea clubului şi din partea noastra, am rămas super profesionişti şi clubul ne-a respectat foarte mult.

Sperăm să demonstrăm că jucăm un fotbal de calitate. Acesta e principalul obiectiv şi in vestiar şi de când a venit Marius la echipă se vorbeşte numai şi numai de play-off. Tocmai asta a fost şi ideea, să aducă un antrenor de play-off şi să fim acolo sus.

Marius e un antrenor foarte motivator şi el se bazează pe disciplină, echipa lui să joace fotbal. Sper să aibă un contact bun la echipă şi să joace echipa ce îşi doreşte.

Sunt sigur că asta ne va cere, să jucăm fotbal, că nu suportă să jucăm cu mingi lungi. O să mai vină doi sai trei jucători”, a declarat Gabriel Enache.

Afla mai multe despre: gabi enache 

viewscnt
Articole similare