Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-2. Argeşenii, zece puncte peste Dinamo. Gazdele, primul gol în play-out

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-2. Argeşenii, zece puncte peste Dinamo. Gazdele, primul gol în play-out

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni a fost ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Ligii 1.

Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-1. CS Mioveni a acumular 22 de puncte, la egalitate cu Chindia. Cele două echipe au zece puncte mai mult decât Dinamo.

Pentru Gaz Metan a fost un nou eşec, dar cu o premieră. A fost primil gol al ardelenilor în play-out-ul Ligii 1 din acest sezon.


LIVE | Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-2 (Mathaus 80 / Rusu 16, Tomczyk 24)


Echipele de start:

  • Gaz Metan: Grosz - Kanda, Mathaus, Ed. Avram, Maxim - Francisco, D. Iancu - Costea, Gaşpar, Ursu - Domşa; Rezerve: Bumbar, Ţala, Şteau, Harfaş, Covaci, Câmpean; Antrenor: Flavius Boroncoi
  • CS Mioveni: I. Popescu - I. Rădescu, A. Scarlatache, Garutti, D. Şerbănică - A. Buziuc, M. Lixandru, L. Dumitriu, R. Trif - Tomczyk, B. Rusu; Rezerve: Ducan, Dat, Sanoh, Raicea, Iacob, Ş. Blănaru, A . Voinea, A. Panait, D. Oancea; Antrenor: Alexandru Pelici

Min 90+3. Final de meci.

Min 80. GOOOL GAZ METAN. În urma unei lovituri de cap la o fază fixă, Mathaus marchează primul gol al medieşenilor în play-out.

Min 69.  Ocazie Gaz Metan. Maxim centrează din lovitură liberă, dar şutul lui Covaci este blocat de Popescu.

Min 65. Gol anulat Mioveni pentru offside.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 32. Ocazie dublă Mioveni. Tomczyk şutează în bară de la marginea careului. Mingea respinsă este trimisă de Buziuc, din faţa porţii, mult peste transversală.

Min 24. GOOOL MIOVENI. Tomczyk dublează avantajul argeşenilor.

Min 16. GOOOL MIOVENI. Bogdan Rusu transformă lovitura de la 11 metri.

Min 15. Penalty Mioveni. Tomczyk interceptează mingea în careul medieşenilor, dar este oprit neregulamentar de către Grosz.

Min 7. Ocazie Mioveni. Buziuc execută o lovitură liberă, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min 1. A început partida.


Gaz Metan Mediaş şi CS Mioveni este una dintre acele partide în care o echipă este favorită certă, iar cealaltă speră într-un răstoarne toate previziunile.

Oaspeţii din Mioveni pleacă drept mari favoriţi în faţa formaţiei medieşene, una afectată de gravele probleme financiare şi multiplelele depunctări din clasament.

Gaz Metan este ultima în Liga 1, cu un minus de 11 puncte, în timp ce Mioveni, cu 19 puncte, se află pe locul 13, primul care duce la barajul de menţinere / retrogradare.

În cazul unei victorii, argeşenii o pot depăşi în clasament pe Chindia Târgovişte.

În play-out, Gaz Metan a înregistrat trei înfrângeri în tot atâtea etape posibile, cu un golaveraj de -11, în timpp ce Mioveni are următoarea linie de clasament: o victorie, un egal şi un eşec.

În timpul sezonului regular, cele două echipe şi-au împărţit punctele. Gaz Metan a câştigat acasă în tur, scor 1-0, iar Mioveni şi-a luat revanşa, cu acelaşi scor, la retur.

Afla mai multe despre: gaz metan mioveni 

viewscnt
Articole similare