Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Generalul Bădălan, avertisment pentru Gigi Becali în scandalul preluării Stelei Bucureşti: "Un needucat! Dacă nu se potoleşte..." | EXCLUSIV

Generalul Bădălan, avertisment pentru Gigi Becali în scandalul preluării Stelei Bucureşti: "Un needucat! Dacă nu se potoleşte..." | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invocat de Gigi Becali pentru că, susţine patornul FCSB, şi-ar fi dat semnătura pentru preluarea Stelei Bucureşti de către omul de afaceri din Pipera, Eugen Bădălan l-a avertizat pe latifundiarul din Pipera cu un proces dacă va continua cu discursurile la adresa sa.

Eugen Bădălan a fost membru în Consiliul de Administraţie al AFC Steaua, societate preluată de Gigi Becali de la Viorel Păunescu după ce a privatizat Steaua Bucureşti, echipa departamentală a Clubului Sportiv al Armatei la începutul anilor 2000.

Generalul Bădălan, avertisment pentru Gigi Becali în scandalul preluării Stelei Bucureşti: "Un needucat! Dacă nu se potoleşte..." | EXCLUSIV

Bădălan a fost arătat cu degetul, însă Gigi Becali a fost contrat de generalul din Armata Română, care a întărit ideea că omul de afaceri din Pipera şi-a însuşit ilegal brandul Steaua Bucureşti.

Acum, generalul Bădălan l-a avertizat pe Gigi Becali să se potolească în acest scandal în care îi pronunţă numele şi a spus că dacă acesta nu va înceta, atunci se vede nevoit să apeleze la avocaţi pentru un proces pe care să i-l intenteze lui Becali.

Mai mult, după ce Gigi Becali a susţinut că are documente prin care poate dovedi că Eugen Bădălan a semnat pentru preluarea Stelei Bucreşti în 2003, generalul l-a provocat pe latifundiarul din Pipera să arate public semnătura sa pe contracte.

"Să aducă semnătura şi mai discutăm după. N-am ce să comentez. Intru într-un dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea şi atât spune. Daca va continua aşa şi nu se potoleşte, atunci  contactez un avocat pentru calomnie", a declarat Eugen Bădălan pentru orangesport.ro

Eugen Bădălan a dezvăluit "manevra" prin care Gigi Becali ar fi intrat "absolut ilegal" în posesia Stelei Bucureşti

Într-un alt dialog cu Orange Sport, Eugen Bădălan a scos iveală ceea ce, susţine el, este "manevra" prin care Gigi Becali şi-ar fi însuşit în mod "absolut ilegal" echipa Steaua Bucureşti în 2003.

"E o istorie. În momentul în care Steaua nu a mai putut fi echipa departamentală a preluat-o un board, cu finanţarea lui Viorel Păunescu şi eu împreună cu ceilalţi doi ofiţeri am fost nominalizaţi de Ministrul Apărării să facem parte din acest Consiliu de Administraţie.

Între timp lucrurile s-au amestecat. Becali a început să facă tot felul de manevre pentru a-şi însuşi echipa şi în acel moment când am sesizat că el face matrapazlâcuri pentru a-şi însuşi echipa şi nimeni nu i se opunea eu am demisionat din Consiliul de Administraţie nefiind de acord cu această mişcare.

În primul rând, a consumat nişte bani, spune el care nu erau în contabilitatea clubului, după care sub această chestie că a cheltuit bani a obţinut de la Viorel Păunescu o hârtie prin care i se cedau jucătorii. Chestie absolut ilegală. După care s-a încercat înfiinţarea uneri firme non profit, a unei organizaţii non profit care prin diverse metode şi mijloace să obţină bani pentru finanţarea echipei", a spus Eugen Bădălan pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali fcsb eugen badalangigi becali eugen badalan steaua bucurestibadalan steaua bucuresti gigi becaligigi becali eugen badalan 

viewscnt
Articole similare