Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianni Infantino le-a transmis condoleanţe victimelor atentatului terorist din Bruxelles

Gianni Infantino le-a transmis condoleanţe victimelor atentatului terorist din Bruxelles
Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, s-a declarat marţi "şocat" şi "întristat" de atacul de luni de la Bruxelles, în urma căruia şi-au pierdut viaţa doi suporteri suedezi înainte de meciul Belgia-Suedia din preliminariile Euro 2024.

"Sunt profund şocat şi întristat de moartea tragică a doi suedezi la Bruxelles, în apropierea stadionului pe care Belgia găzduia Suedia (...) În numele FIFA şi al comunităţii fotbalistice, transmit cele mai profunde condoleanţe familiilor şi prietenilor victimelor. Gândurile noastre se îndreaptă către populaţia Belgiei şi Suediei, către echipele lor naţionale şi federaţiile lor respective", a scris şeful Federaţiei Internaţionale de Fotbal pe Instagram.

Doi cetăţeni suedezi au fost ucişi luni seară la Bruxelles într-un atac armat în apropierea centrului oraşului, cu doar câteva ore înainte de meciul de calificare la Euro 2024 dintre Belgia şi Suedia de pe stadionul Roi-Baudouin. Bărbatul suspectat de comiterea atacului, un tunisian radicalizat care locuieşte ilegal în Belgia, a fost rănit mortal în timpul unei operaţiuni a poliţiei marţi dimineaţă.

Meciul Belgia-Suedia a fost suspendat în urma atacului de luni, când cele două echipe se aflau la egalitate, 1-1, la finalul primei reprize.

 

Afla mai multe despre: gianni infantinofifabelgiasuedia 

viewscnt
Articole similare