Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre retragerea forţată de la FCSB! I-a fost ruşine să-i zică lui Gigi Becali că mai poate juca: "Ce pot să zic acum?" | EXCLUSIV

Dezvăluiri despre retragerea forţată de la FCSB! I-a fost ruşine să-i zică lui Gigi Becali că mai poate juca: "Ce pot să zic acum?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Actualul delegat al FCSB, Mihai Pintilii, a recunoscut că ar mai fi putut juca măcar un an la o echipă din provincie. Fostul mijlocaş s-a abţinut să-i zică adevărul finanţatorului Gigi Becali şi a preferat să accepte postul care i-a fost propus în club.

Mihai Pintilii şi-a anunţat retragerea la 35 de ani şi a făcut un sacrificiu pentru a continua la FCSB

312 meciuri, 19 goluri şi 20 de pase decisive sunt cifrele lui Mihai Pintilii în cariera de jucător. El a activat la: FCSB, Pandurii Târgu Jiu, Internaţional Curtea de Argeş, Jiul Petroşani, Al-Hilal şi Hapoel Tel Aviv. 

În 2020, Mihai Pintilii a renunţat la cariera de jucător, după o ultimă perioadă cu accidentări succesive. El a acceptat noul post de la FCSB, dar în aceeaşi măsură a rămas cu regretul că ar mai fi putut juca, după ce a fost căpitan şi a făcut performanţă la clubul finanţat de Gigi Becalli. 

"(n.r. - despre conferinţa de presă în care şi-a anunţat retragerea) Aici îmi venea să plâng şi m-am abţinut cu greu. Pot să zic şi eu că am forţat (n.r. - retragerea). Pot să zic că mai puteam şi sunt convins, dar am vrut să-mi închei cariera aici (n.r. - la FCSB). 

Mă duceam la Iaşi, Sepsi, la o echipă din provincie, la Voluntari, mai aproape de casă. Mă duceam un an, doi, dar nu e tot ce-ţi oferă clubul ăsta (n.r. - FCSB)

Ce pot să zic acum? Şi eu sunt conştient că poate mai puteam. Nevasta îmi spunea <<Nu, nu, nu, că mai poţi>>. Vreo lună şi ceva a tras grav de mine",  a spus Mihai Pintilii. 

Lui Mihai Pintilii i-a fost ruşine să-i spună lui Gigi Becali că mai poate juca: "Aşa mi-a fost şi cu tata"

"(n.r. - cu Gigi Becali ai vorbit să-i spui că mai poţi?) Nu! Nici lui MM nu i-am zis şi e ca un tată pentru mine. Îmi era ruşine. Aşa mi-a fost şi cu tata. Ţineam prea mult la omul (n.r. - Gigi Becali) şi nu voiam să-mi spună după aia <<Bă, lasă-te, că e mai bine. Gata, pleci>>. Nu voiam să ajung la nivelul de conflict sau nu ştiu ce. 

În cel mai rău caz nu-mi mai prelungeau contractul, că mai aveam jumătate de an. Am fost căpitan şi exista riscul să fie ca la Adi Popa, care făcea antrenament cu ceilalţi, în spatele porţii. Nu voiam să ies prin uşa din dos, să fiu mătrăşit. Am zis că mai bine renunţ la carieră şi măcar am continuitate. 

N-am simţit că m-am lăsat. Am rămas în club, făceam aceleaşi antrenamente, apoi a venit pandemia şi m-am oprit", a declarat Mihai Pintilii, la SportCast cu Sile. 

Mihai Pintilii a jucat în 46 de meciuri pentru echipa naţională, iar la FCSB a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii 20 de ani. A fost căpitanul echipei şi a câştigat campionatul de două ori în România. 

VIDEO | Mihai Pintilii, la SportCast cu Sile

Afla mai multe despre: gigi becalimihai pintiliiretragere mihai pintilii fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare