Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a spus ce meci trebuie să câştige, ca să revină în lupta pentru titlu! "Noi suntem campionii. Ne mai vin trei jucători şi suntem puternici" | EXCLUSIV

Gică Hagi a spus ce meci trebuie să câştige, ca să revină în lupta pentru titlu! "Noi suntem campionii. Ne mai vin trei jucători şi suntem puternici" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic de la Farul Constanţa, Gică Hagi, consideră că echipa campioană en titre poate reveni în calculele câştigării campionatului, dacă va lega a doua victorie consecutivă în play-off.

Gică Hagi crede că poate câştiga din nou titlul Superligii: "Dacă vom câştiga acasă cu ei, putem spera măcar"

Campioana României din sezonul 2022-2023 a prins play-off-ul actual după remiza cu FC Botoşani, în ultima etapă a sezonului regulat. Totuşi, după o primă parte a campionatului diferită de ce s-a întâmplat în stagiunea trecută, Gică Hagi a început perfect play-off-ul. 

Farul Constanţa a produs surpriza şi a învins Rapid, în Giuleşti, scor 2-1, într-un moment în care echipa lui Cristiano Bergodi era pe val. 

Iar dacă va obţine şi a doua victorie consecutivă din play-off, Gică Hagi e de părere că şansele Farului să câştige titlul se măresc. 

În etapa a doua a play-off-ului, Farul Constanţa joacă acasă cu FCSB, duminică, pe 31 martie, într-un moment în care cele două echipe sunt despărţite de 10 puncte. 

Gică Hagi a expus argumentele pentru care consideră deschisă lupta pentru titlul Superligii.

"Suntem şi noi acolo. Cu siguranţă la Europa suntem în luptă, o ştie şi domnul Rotaru bine. Am vorbit după cu el, am reglat lucrurile. După, în situaţia în care câştigăm meciul de acasă (n.r. - cu FCSB), putem să ne gândim şi mai departe. Dacă vom câştiga acasă cu FCSB, putem avea ambiţie să putem spera măcar (n.r. - la titlu), că speranţa moare ultima. 

Toţi cei din spate vedem că FCSB are un avantaj, dar joacă cu toate echipele bune din play-off, sunt meciuri pe care le poţi pierde patru, cinci la rând. Nu ştiu de unde se vede atâta încredere, optimism, celelalte echipe au loturi bune şi antrenori buni. 

Noi suntem campionii, iar dacă ne mai vin doi, trei (n.r. - Nedelcu, Tudor Băluţă) jucători înapoi în lotul complet suntem puternici. Ştim cum se câştigă campionatul şi nu ştiu de unde se vede liniştea asta mare mai ales la cupele europene? Noi avem acest meci şi sperăm să câştigăm", a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport. 

FCSB conduce clasamentul Superligii, cu 35 de puncte, Universitatea Craiova este a doua, cu 28 de puncte, iar Rapid este ultima de pe podium, cu 28 de puncte. Urmează CFR Cluj, cu 27 de puncte, Farul, cu 25, şi Sepsi, cu 22. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi farulgica hagi campion superligafarul campioana romaniei 

viewscnt
Articole similare