Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să mă sune azi domnul Becali". Finanţatorul FCSB a făcut un gest uluitor, la două ore de la apelul părintelui

"Să mă sune azi domnul Becali". Finanţatorul FCSB a făcut un gest uluitor, la două ore de la apelul părintelui

Diverse

Comentarii

Părintele Pimen Vlad a rememorat gestul nobil făcut de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, faţă de locuitorii unui cartier rezidenţial mare de lângă Bucureşti.

Cum a cedat Gigi Becali 2.000 de metri pătraţi de teren după ce i s-a cerut ajutorul

Credincios convins, Gigi Becali a răspuns apelului unei comunităţi de lângă Bucureşti, care a încercat de mai multe ori să obţină un loc pentru a construi o biserică. 

În cadrul podcastului Acasa La Maruta, părintele Pimen Vlad a povestit cum Gigi Becali a cedat 2.000 de metri pătraţi, pentru ca pe acel teren să fie posibilă construcţia sfântă. 

"Să vă spun istoria ei (n.r. - a bisericii). Deci, eram în Athos şi o doamnă m-a sunat, timp de un an m-a sunat. Atunci răspundeam la telefoane, acum nu mai răspund deloc. 

Mă suna mereu <<Părinte, suntem o comunitate destul de mare şi nu avem o bisericuţă aici. Rugaţi-vă să ne ajute Maica Domnului să găsim un pic de pământ. Am vorbit cu toţi de aici şi toţi ne întorc spatele, nu vor să ne ajute>>. Treaba asta a durat cam un an. 

Nu că mă săturasem, dar ceva trebuia să se schimbe, că aşa nu mai mergea. Am zis aşa când am închis telefon <<Maica Domnului, dacă e voia ta să intervin cumva în situaţia asta, te rog un lucru. Să mă sune azi domnul Becali>>. 

Nu m-a sunat niciodată. Ştiam că are numărul meu, că era public, dar nu mă sunase niciodată. După două ore m-a sunat domnul Becali. 

<<De ce m-aţi sunat?>>. <<Să vedem ce mai faci>>. Zic <<Ştiu eu de ce m-aţi sunat. Aveţi pământ în zona Cosmopolis? Uite, oamenii de acolo au nevoie de biserică. Poţi să-i ajuţi? Este o doamnă, are asociaţia acolo şi se ocupă şi îşi doreşte>>. El a spus <<Să ia legătura cu mine>>. 

Le-a dat 2.000 de metri pătraţi acolo. S-a rezolvat totul frumos acolo şi s-a deschis (n.r. - biserica). 

Fusese pe la mine înainte (n.r. - Gigi Becali), dar la telefon nu existau motive, eu nu sunam să-l necăjesc, iar el nu mă suna. Când am văzut că mă sună atunci, am zis clar că lucrul ăsta se rezolvă, nici nu m-am îndoit că nu dă pământ. Când m-a sunat am zis că Maica Domnului asta vrea", a spus părintele Pimen Vlad pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: părintele pimen vladpărintele pimen vlad gigi becaligigi becaligigi becali biserica 

viewscnt
Articole similare