Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, cuvinte frumoase despre atacantul care ”are goluri, goluri, goluri şi de toate”: ”Nu cred că există altul”

Gică Hagi, cuvinte frumoase despre atacantul care ”are goluri, goluri, goluri şi de toate”: ”Nu cred că există altul”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

La conferinţa de presă din urma meciului cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 0-0, Gică Hagi a vorbit despre atacantul nou-venit la Farul Constanţa, Louis Munteanu (20 de ani). ”Regele” a vorbit frumos despre jucătorul revenit pe litoral şi a afirmat că a venit momentul să îl ajute pe acesta.

Campania de transferuri a Farului din această vară a părut să aibă o oarecare temă: Gică Hagi a readus mai mulţi fotbalişti plecaţi de la Constanţa.

Romario Benzar, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă şi Louis Munteanu, jucători crescuţi de Viitorul, au revenit la club, Vlad Morar s-a întors, după ce mai petrecuse jumătate de sezon la Constanţa, în timp ce Denis Alibec a ajuns să îmbrace iar tricoul Farului, după 13 ani.

Transferurile rezolvate de ”Rege” nu au fost pe placul tuturor, dar au asigurat că echipa a avut, până acum, un parcurs fără înfrângere, deşi a însumat doar două victorii şi trei remize din cele cinci etape jucate.

Toţi jucătorii enumeraţi mai sus au prins deja câteva minute în tricoul alb-albastru, mai puţin Louis Munteanu, al cărui transfer a durat mai mult, din pricina negocierilor.

Totuşi, Gică Hagi are mare încredere că atacantul poate face diferenţa pentru Farul şi a punctat că clubul trebuie să îl ajute pe jucător, întrucât şi jucătorul a ajutat clubul în trecut.

Gică Hagi, cuvinte frumoase despre atacantul care ”are goluri, goluri, goluri şi de toate”

A venit înapoi ca să-l ajutăm. Ne-a dat foarte mult nouă, a fost cu noi, i-am mulţumit şi era momentul, acum, ca şi noi să facem ceva foarte bun pentru el.

S-a ivit această ocazie şi am zis să-l ajutăm, să-i dăm minute, să-l ajutăm să reintre în circuit pentru toate loturile, pentru echipa naţională.

În România se caută un atacant, nu? Parcă aşa văd eu în ultimul timp. Se caută un atacant! Ia uitaţi-vă la lotul naţional dacă există altul?

E doar Louis Munteanu, număr 9. Vorbesc doar de cei tineri, foarte tineri, nu de cei consacraţi. Nu cred că există altul care are goluri, goluri, goluri şi de toate”, a declarat Gică Hagi.

Plecat de sub comanda lui Gică Hagi în 2020, pe când avea doar 18 ani, Louis Munteanu reuşise să însumeze doar trei goluri în 21 de apariţii înaintea transferului la Fiorentina.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare