You are here:

Gică Hagi, după revenirea lui Radaslavescu la Farul: ”Cel mai bun optar-decar. A plecat pe bani foarte puţini la FCSB”

Gică Hagi, după revenirea lui Radaslavescu la Farul: ”Cel mai bun optar-decar. A plecat pe bani foarte puţini la FCSB”

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al Farului, Gică Hagi (59 de ani), a oferit prima reacţie după ce FCSB l-a trimis înapoi pe Eduard Radaslavescu la formaţia constănţeană.

Gică Hagi, după ce FCSB l-a trimis înapoi pe Radaslavescu: ”Cel mai bun optar-decar”

Eduard Radaslavescu a revenit la Farul Constanţa, după două sezoane petrecute la FCSB. Mutarea a fost anunţată astăzi de ambele cluburi.

Gică Hagi a oferit prima reacţie despre perioada pe care a avut-o tânărul mijlocaş român la formaţia roş-albastră, acolo unde a devenit campion al României la finalul sezonului trecut.

Eduard Radaslavescu a jucat 47 de meciuri pentru FCSB şi a reuşit doar două goluri. Hagi a precizat că ar fi trebuit să îl vândă mai scump la bucureşteni pe tânărul său jucător.

”La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naţionale şi juca în play-off. Nu ştiu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanţa.

Încercăm să-l readucem la acelaşi nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine şi fizic, şi mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. 

Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puţini la FCSB, ţinând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naţionale şi pe piaţa europeană. 

Era cel mai bun optar-decar de la loturile naţionale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp şi o să fiu mai tolerant”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Farul va debuta în noul sezon al Superligii României vineri, de la ora 18:30, împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia.

Afla mai multe despre: farulfcsbeduard radaslavescugica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare